www.car.cz
 

Tarabus a Trunkát odkrývají oficiální tuzemské i světové plány na příští rok
     24.12.2008 15:29 - tisková zpráva


Tarabus a Trunkát odkrývají plány na příští rok

Poměrně bohatý program čeká v roce 2009 posádku Jaromíra Tarabuse a Daniela Trunkáta. Oproti letošní sezoně se rozšíří jejich zahraniční starty, zejména o vybrané podniky mistrovství světa produkčních vozů PWRC.

„Prioritou bude Mezinárodní mistrovství České republiky, které bychom měli odjet v ideálním případě kompletní. Účast v PWRC jsme rozšířili na tři podniky, jsou to šotoliny a v jednom případě sníh. V úvahu připadají také tři závody IRC, ovšem ty jsou v plánu pouze jako alternativa, pakliže by se naše aktuální umístění v MMČR v druhé polovině sezony nevyvinulo podle našich představ. Zatím tedy vypadá náš kalendář takto a doufáme, že to tak dopadne i ve skutečnosti, a že nám do něj nezasáhne současná globální finanční krize,“ popisuje plány na příští rok Daniel Trunkát, který plní též roli týmového manažera, a pokračuje: „Již dnes je jisté, že kvůli mému pracovnímu vytížení si bude muset na nějaký závod mimo území České republiky sednout vedle „Miry“ jiný spolujezdec. O jeho angažmá již dnes intenzivně jednáme.“

„V plánu je také podstatně více testů než v minulém roce, protože při testech na Wales jsme zjistili, že bez pořádného testování se na nějaké lepší úrovni závodit nedá. Navíc pakliže budeme občas střídat šotolinu s asfaltem, tak to beztak bude nezbytně nutné,“ dodává Dan Trunkát. Posádka bude i v příštím roce využívat služeb zlínského týmu JM Engineering a vozu Fiat Grande Punto Abarth S2000..

Stejně jako v letošním roce chystáme i doprovodné aktivity pro naše fanoušky, jako možnost ostrého svezení v závodním voze, aktuální zpravodajství ze závodů či rozhovory s posádkou.

Kompletní kalendář soutěží plánovaných v příštím roce již naleznete na týmových stránkách www.tarabus.cz,  kde je též například obsáhlá fotogalerie z Wales rally GB a nově možnost registrace odběru novinek na email.



foto nahoře : autor - Filip Schovánek
PR


 
 
Fotogalerie:   Britská rallye 2008, úspěšná premiéra Tarabuse s Trunkátem, foto týmu -Sluka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose