www.car.cz
 

První bivak jihoamerického Dakaru 2009 pohledem týmu pražského Offroadcentra
     4.1.2009 12:14 - tisková zpráva


3.1.2009 – první etapa Buenos Aires – Santa Rosa

Je to tady, jako jedna s prvních jsem se společně s přistáli na letišti v Santa Rose de la Pampa. Všichni s napětím očekávali jak bude první jihoamerický bivak. Čím se bude lišit od těch afrických.

Rozkládá se na ploše asi dvou hektarů na břehu jezera. Na druhé straně je vidět město Santa Rosa. Africké kamenité pláně nahradil zelený pažit a jemný písek. V cateringových stanech nejsou žádné koberce, na kterých se jedlo i spalo, prostě žilo, ale holé dřevěné lavice. Zatím vše zeje prázdnotou, žádné asistenční vozy sem ještě nedorazily, ani závodnici .

Netrpělivě očekávám příjezd jezdců našeho týmu Offroad Centrum. Ivo Kaštan startoval v šest hodin ráno a sem do Santa Rosa by měl dorazit kolem páté hodiny času rally (GMT-3). Jiří Janeček s Viktorem Chytkou odstartovali v v 9.20 a pokud vše poběží jak má setkáme se zde v bivaku přibližně kolem osmé večer.



Vierka Kaštanová



 
 
Fotogalerie:   Janner Rally 2009 od Pavla a Tondy Malých

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose