www.car.cz
 

Posádka Toyoty LC 120 Jiří Janeček s Viktorem Chytkou prožívali pekelné chvíle
     11.1.2009 12:20 - tisková zpráva


Posádka Janeček Chytka stále bojuje uvězněná na trati sedmé etapy.

Je den volna Valparaiso. Bivak na břehu Tichého oceánu, v areálu námořní akademie, vypadá jak veliké mraveniště. Všichni mechanici pilně pracují na opravách závodních strojů, jezdci odpočívají, léčí si své rány. Mělo tomu tak byt i v ORC týmu. Všechno je ale jinak. Posádka Jiří Janeček s Viktorem Chytkou zůstala uvězněná na trati speciálu opět jen pár kilometrů před cílem. Převodovka pravděpodobně vypověděla svoji službu.

Auto je uvězněné v těžkém terénu s obtížným přístupem. Celý tým pilně pracuje na tom, aby se podařilo posádku z vozem dostat do bivaku, opravit ho, tak aby mohla zítra pokračovat v závodě. O průběhu celé situace vás budeme průběžně informovat. Hlavní je to, že je Jiří Janeček i Viktor Chytka v pořádku bez zdravotních problémů.


Vierka Kaštanová

Den volna Valparaiso

Zatímco všechny ostatní týmy pracují na závodní technice a jezdci odpočívají. Posádka Toyoty LC 120 Jiří Janeček s Viktorem Chytkou prožívali pekelné chvíle uprostřed písečné pláně plné vegetace. Jejich automobil vypověděl službu. Po dlouhých hodinách se jim podařilo vůz opravit a nyní už jsou na cestě do Valparaisa.

Podle všeho budou moci pokračovat v závodě. Jejich příjezd čekáme kolem půlnoci (4.00 h v ČR)

Vierka Kaštanová
Valparaiso 17.40 (21.40h V ČR)

 

www.dakarpraha.cz


 
 
Fotogalerie:   České týmy na přejímkách Dakaru 2009, foto týmů

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose