www.car.cz
 

TV: Druhý lednový MOTORTIP je tu a nabídne: Dakar, Autoslide i Janner rallye
     23.1.2009 14:44 - Pavel Jelínek


Druhý letošní televizní motoristický magazín MotorTip je připraven a nabídne nejen další ohlédnutí k Dakaru i s několika rozhovory, ale také naopak akce zcela jiného charakteru, které se jely na ledu a sněhu. Ale nejen to.
 

„Nahlédneme do vyprahlé pouště i na akce, které se jely ve zcela zimních podmínkách na sněhu a ledu, jako byla na dohled česko rakouských hranic Janner rallye. Budeme se opět věnovat také právě v minulých dnech skončenému Dakaru, který se jistě vydařil a přinesl i několik českých úspěchů. I když v nejtradičnější české disciplíně, v kamiónech, dojela jen jediná naše posádka. Premiérová Autoslide Pardubice je také minulostí a rovněž se vydařila. Martin Rada, ale také Jan Kopecký, vyrazili na Rallye Monte Carlo, a v MotorTipu nabídneme i rozhovor s prvně jmenovaným před odjezdem na jednu z nejvěhlasnějších soutěží světa, která právě v den premiéry pořadu vrcholí. Jiří Janák byl krůček od vítězství na prestižní 24 hodinovce v Dubaji a také s ním přinášíme rozhovor. Čerstvý mistr republiky Roman Kresta překvapivě skončil spolupráci s managerem Antonínem Charouzen a agenturou BPA a v pořadu nechybí ani tato aktuální informace. Na úplný závěr si s námi můžete zasoutěžit o pěkný nástěnný kalendář na rok 2009 s tématikou Dakaru,“ vypočítává jednotlivé příspěvky šéfredaktor pořadu Pavel Jelínek. „Myslím si tedy, že obsah je opět velmi pestrý i zajímavý, přestože celý pořad vzniká ve velmi skromných podmínkách,“ dodává ještě.

V příštím MotorTipu se můžete těšit na reportáž s řadou rozhovorů z motokárového setkání závodníků různých motoristických disciplín, dále na jubilejní již 20. ročník halového arenacrossu v brněnském Rondu a také třeba na věhlasné Rallye Monte Carlo s rozhovory s Martinem Radou i Janem Kopeckým. A nejen to .

 
MotorTip je vysílán na TV Vysočina ( regionální vysílání TV Prima) a dále v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, či na kabelovkách v některých městech na severu Čech. Celostátně pak je  pořad možné vidět ve vysílání specializované čistě motoristické televizi SPORT 5, kde má pořad premiéru vždy již v pátek v podvečer a o víkendu pak několik repríz. Podrobné týdenní programy tohoto kanálu najdete zde: http://www.e-auto.cz/tvsport5/ . Další informace k pořadu pak zde: http://www.e-auto.cz/tv-motortip/
 
Na internetu stačí kdykoliv kliknout a pořad se okamžitě a kdykoliv po několika sekundách spustí. Na následujícím linku je nová možnost pořad vidět. K dispozici jsou zde vždy poslední dva nejaktuálnější díly.

Aktuální pořad zde ( http://www.trebicnews.eu/motortip_new.wmv)  

Předchozí starší pořad vždy zde. ( http://www.trebicnews.eu/motortip_old.wmv)

 
Další možnost zhlédnutí pořadu na internetu je na http://www.tvlitomericka.cz/porady/ anebo také www.i-vysočina.cz .
 
Zájemci si případně mohou napsat o DVD s vybraným pořadem !!
 
 
Několik starších MotorTipů pak můžete vidět zde:
 
Podrobnosti o lokalitách a TV stanicích, kde je pořad vysílán, též na:
http://www.jsc-studio.cz/ (TV Vysočina),
http://www.oik.cz/ (TV OIK – Orlický infokanál),
http://www.ktjes.cz/ ( KTV Jeseník),
http://www.ktvmedia.cz/ ( Roudnická televize )
http://www.tvlitomericka.cz ( televize Litoměřicka)
 
Poděkování patří také následujícím mediálním partnerům pořadu MotorTip:
 
 
Tuning Magazíne, www.tuning-magazine.cz
Faraon video www.faraonvideo.cz
a dalším !
 
Námět, scénář : Pavel Jelínek
 
Kamera:
Jan Olejníček
Alois Folta
Karel Kubeš
Karel Kolečko
Jakub Špaček
Luboš Lahola
Mediasport
Yascha design
Loprais Tatra team
Archiv týmů
 
Spolupráce:
Jiří Dokulil
Martin Folta
Zbyněk Háder
Věra Kubešová
Jane Šlouskiová
Michal Nedbal 
 
Střih : Marie Trojanová
Produkce: Pavel Jelínek
Režie : Pavel Jelínek
 
Kontakt na redakci : Mobil : 732 223456    
 
Tisková informace pořadu MotorTip 2009 leden 02

 
 
Fotogalerie:   Tovární tým VW za polovinou Dakaru 2009, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose