www.car.cz
 

Krásné fotky Martina Viďourka z novodobého Dakaru 2009 ZDE
     26.1.2009 23:43 - Pavel Jelínek


Dakar 2009 skončil a zpět již  dorazili závodníci i jejich doprovody, ale také novináři, včetně našeho kolegy fotografa Martina Viďourka. Toho fandové jistě znají i třeba z našich  fotogalerií z  MS v automobilové rallye a nyní se společně s Petrem Luskem Martin vydal přímo na Dakar.

Bylo to tam jistě velmi  těžké nejen pro závodníky, ale  i právě třeba pro fotografy a novínáře vůbec. Také oni museli absolvovat   obrovsky dlouhé přejezdy a pak ještě najít co nejlepší místa, kde by mohli fotit. Ale oba jmenovaní jsou velmi zkušení a Martinovu tvorbu můžete vidět  právě zde.

Ale také ZDE

a ZDE.

Jinak další  fotky tohoto autora najdete také na jeho stránkách www.frozentime.cz

NAVÍC V NAŠÍ FOTOGALERII najdete i  stovky dalších dotografií   přímo od jednotlivých týmů. Pojďte se pochochat......:_)))

 

No a na závěr vězte, že podobná soutěž by se měla na podzim jet opět v Maďarsku, tedy na dohled naší zemičky. Brzy přineseme další informace.


 
 
Fotogalerie:   Osamocený Azevedo s tatrou v závěru Dakaru 2009, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose