www.car.cz
 

Ibiza SC v paketu Color Edition s exkluzivním exteriérem
     30.1.2009 15:20 - tisková zpráva


NOVÉ PAKETY INDIVIDUÁLNÍ VÝBAVY

• Exkluzivní exteriér se speciálním lakem Galia modrá nebo Lumina oranžová
• Individualizovaný design interiéru a exteriéru pomocí originálních prvků
• Na výběr dva zážehové a dva vznětové motory

V prodejní síti značky SEAT jsou nyní k dispozici vozy Ibiza SC ve speciálním paketu Color Edition s novými prvky individuální výbavy, které umocňují exkluzivitu a sportovní styling interiéru i exteriéru těchto modelů. Ibiza SC Color Edition je na první pohled jedinečným vozem, jenž se zřetelně odlišuje od ostatních modelů řady Ibiza. Ještě větší možnosti individualizace modelů Ibiza SC uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky.

Sportovní vzhled vozů Ibiza SC Color Edition skvěle charakterizuje speciální lak Lumina oranžová nebo Galia modrá, zatímco jejich image dále posiluje černé nebo bílé lakování střechy doplněné atraktivními sedmnáctipalcovými koly.

Individuální střih dodávají interiéru různé doplňky v barvě vozu, mezi něž patří například hlavice řadicí páky, výplně dveří, rámečky výdechů vzduchu, ozdobné prvky na přístrojové desce, v oblasti kolem výdechu ventilační soustavy mezi volantem a dveřmi a v neposlední řadě prošívané přední sedačky a volant s vybranou barvou.

Atraktivní verze Color Edition se dodávají pouze ve stupni výbavy Sport se zážehovými motory 1.4/63 kW (85 k) a 1.6/77 kW (105 k) a vznětovými jednotkami 1.9 TDI/66 kW
(90 k) nebo 77 kW (105 k).

Color Edition - Lumina oranžová zahrnuje sedmnáctipalcová kola Saga, tmavá okna od B sloupku, lakování střechy Mágico černá a sklopná vnější zpětná zrcátka, v interiéru pak ozdobné prvky v odstínu Lumina oranžová, paprsky volantu v provedení Carbón černá a oranžové prošívání na kůží obšitém volantu a na předních sedadlech.

Verze Color Edition - Galia modrá jsou vybaveny sedmnáctipalcovými koly Saga, tmavými skly od B sloupku, lakováním střechy Candy bílá, sklopnými vnějšími zpětnými zrcátky a ozdobným lemováním masky chladiče. V interiéru jsou ozdobné prvky v modrém odstínu laku karoserie a ramena volantu v provedení Carbón černá doplněny modrým prošíváním na kůží obšitém volantu a na předních sedadlech.

Kromě toho se pro paket Color Edition s lakem Galia modrá dodávají bez příplatku také bílá sedmnáctipalcová kola z lehkých slitin.

Výbavu na přání si mohou zákazníci vybírat z široké nabídky zahrnující mimo jiné ESP, automatickou klimatizaci Climatronic, adaptivní bi-xenonové světlomety, vstup pro USB a handsfree Bluetooth.

Modely Color Edition s lakem Lumina oranžová lze již zakoupit v prodejní síti značky SEAT, Ibiza SC v odstínu Galia modrá nabídku obohatí v polovině února.

Verze DSG je již v prodeji

Prodejci značky SEAT již prodávají nové vozy Ibiza Style vybavené motorem 1.6 s výkonem 77 kW (105 k) a sedmistupňovou převodovkou DSG. Tento model je
o 35 000 Kč dražší než verze 1.6 s mechanickou převodovkou.

Ceny vozů SEAT Ibiza SC


1.4 85CV REFERENCE Emise CO2 CENA v Kč verze SPORT 429
ZÁŽEHOVÉ MOTORY
1.4 16V SPORT 63 kW (85 k) 149 334 900
1.6 16V SPORT 77 kW (105 k) 157 369 900
VZNĚTOVÉ MOTORY
1.9 TDI DPF SPORT 66 kW (90 k) 119 419 900
1.9 TDI DPF SPORT 77 kW (105 k) 119 439 900


Ceny a výbava paketů Color Edition

Cena v Kč
Color Edition - Lumina oranžová: ráfky z lehkých slitin Saga 17“, tmavá skla od B sloupku, lak střechy v odstínu Mágico černá, sklopná vnější zpětná zrcátka, speciální lak v odstínu Lumina oranžová, ozdobné prvky v odstínu Lumina oranžová kolem výdechů ventilační soustavy, na vnitřních klikách dveří a hlavici řadicí páky, paprsky volantu v provedení Carbón černá a prošívání v odstínu Lumina oranžová na kůží obšitém volantu a na předních sedadlech. 19 900
Color Edition- Galia modrá: ráfky z lehkých slitin Saga 17“, lak střechy Candy bílá, sklopná vnější zpětná zrcátka, speciální lak v odstínu Galia modrá, bílé lemování masky chladiče, ozdobné prvky v odstínu Galia modrá kolem výdechů ventilační soustavy, na vnitřních klikách dveří a hlavici řadicí páky, paprsky volantu v provedení Carbón černá, prošívání v odstínu Galia modrá na kůží obšitém volantu a na předních sedadlech. 19 900
Color Edition - Galia modrá s bílými ráfky z lehkých slitin Saga 17“. 19 900

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Winter Trial 2009 na šumavském Špičáku, foto Pavel Schamberger

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose