www.car.cz
 

Barumka opět s vybíráním vstupného na erzetách i v zónách
     tisková zpráva


Regulace diváků na rychlostních zkouškách
 
Podobně jako řada světových pořadatelů automobilových soutěží a rovněž domácích podniků přistupují organizátoři Barum rally Zlín k výběru vstupu na rychlostních zkouškách. Výběr vstupu bude organizován na shakedownu, všech rychlostních zkouškách a v servisním areálu, který bude umístěn po celou dobu rally v Otrokovicích u areálu Barum Continental s.r.o. Technická přejímka proběhne letos opět na zlínském náměstí před radnicí a vstup pro všechny příznivce a fanoušky bude volný.
 
Připraveny jsou dva druhy vstupenek. Cena lístku tzv. JEDNORÁZOVÝ VSTUP bude 40 Kč na jednotlivé rychlostní zkoušky nebo do servisní zóny. K těmto lístkům se budou ještě vydávat informační letáky v diváckých místech a parkovacích možnostech. Tyto lístky budou k dostání na přístupových místech k RZ a jsou určeny pro ty, kteří navštíví dvě až tři rychlostní zkoušky. Dále jsou k dispozici visačky VOLNÝ VSTUP, které budou v ceně 170 Kč a díky této visačce se můžete dostat do všech následujících diváckých prostorů. 
 
Po zakoupení této visačky se diváci dostanou do všech následujících diváckých prostorů:
Čtvrtek 26. srpna         shakedown (Prohled - Oldřichovice)
Pátek 27. srpna           RZ 1, 2, 3, servisní zóna Otrokovice
Sobota 28. srpna         RZ 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, servisní zóna Otrokovice
Neděle 29. srpna        RZ 12, 13, 14, 15, servisní zóna Otrokovice
 
„Je mnohem jednodušší pořídit si visačku v ceně sto sedmdesáti korun. Nejen, že ušetříte, ale zrychlíte i průjezd k rychlostní zkoušce a nebudete čekat na zaplacení. Visačky a lístky tzv. jednorázový vstup opravňují ke vstupu do prostorů vymezených pro diváky a umožňují přístup do servisního areálu. Mimo vymezené prostory je vstup diváků zakázán,“ uvedl Miloslav Regner, ředitel rally.           
 
 Pořadatelé dají visačky s nápisem „volný vstup“ do prodeje v polovině srpna na benzinových stanicích na Zlínsku, Vsetínska a Valašských Klobouk a do vybraných obchodů v okolí rally. Přesný seznam prodejních míst naleznete začátkem srpna na oficiální internetové adrese rally: www.Barum.Rally.cz
 
Ve srovnání s loňským rokem byli pořadatelé nuceni přistoupit k menšímu zdražení. „Přistoupili jsme k menšímu navýšení vzhledem ke zvednutí ceny DPH,“ vysvětila Věra Šmakalová, ekonomka rally.
 
Ve Zlíně 9. července 2004                                                                  Roman ORDELT
                                                                                                               tiskový mluvčí
                                                                                                             Barum rally Zlín

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose