www.car.cz
 

MOTORTIP opět velmi pestrý: ode dneška přináší mnoho rozhovorů a zajímavostí
     20.2.2009 10:33 - Pavel Jelínek


Další letošní televizní motoristický magazín MotorTip má dnes v podvečer premiéru a také v následujících dnech nabídne divákům několika televizních sítí desítku příspěvků s mnoha rozhovory. Pořad je možné vidět nejen na vybraných televizních stanicích, ale i kdykoliv na internetu.
 
„Ve čtvrtém MotorTipu roku 2009 se podíváme ještě jednou na tradiční setkání automobilových i motocyklových závodníků na motokárové dvouhodinovce v Brně, kde jsme připravili řadu rozhovorů. Tentokrát o nejen loňské sezóně ze svého pohledu povykládají mistr Evropy Miroslav Jakeš, další úspěšný vrchař Václav Janík a také okruhový jezdec Jiří Janák. Ten prozradí pár zajímavostí ke svému startu na nedávné 24 hodinovce v Dubaji. Brněnský okruhový závodník Vladimír Hladík se s vozem Aston Martin chystá na starty v komletním šampionátu FIA GT4 a v MotorTipu se dozvíte mnohem více od něj i od šéfmechanika týmu Adama Sehnala. Stejný příspěvek pak zakončí čerstvá novinka, že tým KplusK Motorsport se dvěma Saleeny vstupuje do FIA GT1. Potrdí to jeho šéf Karel Kubů, ale mnohem více se plánům týmu budeme věnovat až v příštím pořadu za dva týdny,“ popisuje obsah pořadu šéfredaktor Pavel Jelínek.
 
Připomeneme také ještě jednou úspěšnou premiéru Fábie S 2000 na Monte Carlu, na níž navázala tato česká novinka ještě úspěšněji na Norské rallye, kde dokonce zvítězila mezi produkčními vozy. Chybět nebude reportáž z motokárové šestihodinovky v Litomyšli s mnoha rozhovory (Josef Macháček,Václav Janík, Jaroslav Orsák, Michael Vorba, Dan Michl, Igor Drotár, Ondřej Smetana, Pavel Valoušek, Vít Nosálek, Lukáš Tomíček, Silvestr Mikulaštík…) a nahlédneme také do okruhového kalendáře na rok 2009 a zmíníme i nově budovaný okruh na Slovensku, kde se má začít závodit dokonce již v letošním roce. Dalším příspěvkem s řadou atraktivních i akčních záběrů je ohlédnutí za tradiční Stopou Valašské zimy, která se letos na rozdíl od Norska jela zcela bez sněhu. Na závěr si diváci mohou opět zasoutěžit o ceny od týmu Mirka Zapletala,“ dokončuje výčet Pavel Jelínek, který mimochodem v minulých dnech získal další ocenění své obětavé práce. Opět byl totiž za zásluhy o propagaci všech motoristických disciplín a motorismu vůbec a to nejen v tomto pořadu, ale i na internetu atd., vybrán mezi několik novinářů, kterým byl prezidentem ÚAMK udělen titul Motoristický novinář roku 2008. V případě Pavla Jelínka pak k udělení tohoto titulu došlo již po SEDMÉ v řadě za sebou ! Poprvé jej získal v roce 2002.
 
„Příště v MotorTipu můžete vidět další rozhovory se závodníky různých motoristických disciplín. Například pětinásobný vítěz Dakaru na čtyřkolce Josef Macháček prozradí, že se možná objeví i za volantem závodního kamionu, šéf českého týmu KplusK motorsport zase prozradí další plány na starty ve FIA GT1 se dvěma vozy Saleen. Přineseme také podrobnější reportáž s rozhovory s našimi nejúspěšnějšími jezdci ( i když našim se tentokrát moc nedařilo) z jubilejního halového arenacrossu v brněnském Rondu a rovněž rozhovory s úspěšnými rallyecrosaři Kotkem, Častoralem i Smetanou, ale také se soutěžními jezdci Valouškem, Orsákem, Michalíkem, Jakešem, Mikuláštíkem, Drotárem a s dalšími závodníky. Na závěr pořadu pak připravujeme další soutěž,“ plánuje Pavel Jelínek.
 
MotorTip je vysílán na TV Vysočina ( regionální vysílání TV Prima) a dále v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, či na kabelovkách v některých městech na severu Čech. Celostátně pak je  pořad možné vidět ve vysílání specializované čistě motoristické televizi SPORT 5, kde má pořad premiéru vždy již v pátek v podvečer a o víkendu pak několik repríz. Podrobné týdenní programy tohoto kanálu najdete zde: http://www.e-auto.cz/tvsport5/ . Další informace k pořadu pak zde: http://www.e-auto.cz/tv-motortip/
 
Na celostátní kabelové a satelitní stanici SPORT 5 můžete pořad vidět konkrétně v těchto časech a termínech:
 
20.2.2009 - pátek 18:50 MotorTip 4/2009 Premiéra

21. 2. 2009 – sobota 17:00

22.2.2009 - neděle  8:20

Na internetu stačí kdykoliv kliknout a pořad se okamžitě a kdykoliv po několika sekundách spustí. Na následujícím linku je nová možnost pořad vidět. K dispozici jsou zde vždy poslední dva nejaktuálnější díly.

 
Další možnost zhlédnutí pořadu na internetu je na http://www.tvlitomericka.cz/porady-1.html nebo také www.i-vysočina.cz .
 
Zájemci si případně mohou napsat o DVD s vybraným pořadem !!
 
 
Několik starších MotorTipů pak můžete vidět zde:
 
Podrobnosti o lokalitách a TV stanicích, kde je pořad vysílán, též na:
http://www.jsc-studio.cz/ (TV Vysočina),
http://www.oik.cz/ (TV OIK – Orlický infokanál),
http://www.ktjes.cz/ ( KTV Jeseník),
http://www.ktvmedia.cz/ ( Roudnická televize )
http://www.tvlitomericka.cz ( televize Litoměřicka)
 
Poděkování patří také následujícím mediálním partnerům pořadu MotorTip:
 
Tuning Magazíne, www.tuning-magazine.cz
Faraon video www.faraonvideo.cz
a dalším !
 
Námět, scénář : Pavel Jelínek
Kamera:
Michal Nedbal
Lubomír Jílek
Jan Olejníček
Alois Folta
Martin Folta
Dan Michl
Karel Kubeš
Mediasport
Archiv týmů
 
Spolupráce:
Jiří Dokulil
Martin Folta
Věra Kubešová
Jane Šlouskiová
Dan Michl
Aleš Kárný
Michal Nedbal 
 
Střih : Marie Trojanová
Produkce: Pavel Jelínek
Režie : Pavel Jelínek
 
Kontakt na redakci : Mobil : 732 223456    

Tisková informace pořadu MotorTip 2009 únor 02


 
 
Fotogalerie:   KplusK oficiálně na TK představuje své vozy Saleen , foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose