www.car.cz
 

Jan Kopecký s Fabií S2000 MOŽNÁ na Valašce a na dalších domácích soutěžích !!!
     24.2.2009 12:10 - Pavel Jelínek


První podnik Mezinárodního mistrovství České republiky v rallye 2009, který se pomaličku blíží, březnová Valašské rallye, přinese podle našich dosud oficiálně nepotvrzených informací také velmi atraktivní českou premiéru, který na Valašsko jistě přitáhne nejednoho fanouška, který by tam jinak možná ani cestu nevážil.

Má se zde totiž uskutečnit česká premiéra Škody Fabia S2000 a to v továrních barvách Škody Motorsport a přímo s tovární posádkou Jan Kopecký Petr Starý.

Tým tak může nejen představit novinku českých fandům, ale především může natestovat další kilometry na asfaltovém povrchu, jelikož nyní jej čekají hlavně starty na nezpevněném  povrchu.


Již v plné tovární sestavě pak přijede tým na Barum Rallye v závěru srpna a patrně také na Rallye Bohemia, která byla právě kvůli této možnosti ( podle našich dalších neoficiálních informací, jak již jsme informovali dříve ) přesunuta na nový termín až v měsíci říjnu. Kdy nekoliduje s iným podnikem  IRC.

Vyloučené ovšem nejsou ani další starty továrního týmu Škoda Motorsport na soutěžích v Česku v letošním roce. Uvidíme a nechme se překvapit :-)) Pro fandy by to bylo jistě velké lákadlo !!

Naopak horší zprávou je skutečnost, že kvůli nemožnosti domluvy vyškovských pořadatelů, kteří požadují ze závažných důvodů o změnu termínu své soutěže, s představiteli FAS a především jeho rallye komise, pravděpodpobně může dojít ke zrušení této soutěže. Její plánovaný termín je v červnu.


 
 
Fotogalerie:   Norsko 2009 a dvě Fabie, foto Vladislav Maschl

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose