www.car.cz
 

Valašská rallye 2009 : dokonce dvojnásobná premiéra továrních Fábií S 2000 !!!!!!
     10.3.2009 23:13 - tisková zpráva


Tovární Fabie Super 2000 pojedou Valašskou rally

Na úspěšné vystoupení na Rallye Monte Carlo, podpořené vítězstvím první privátní Fabie Super 2000 řízené Patrikem Sandellem na Norské rally, navazuje program továrního týmu Škoda Motorsport účastí v úvodním podniku Mezinárodního mistrovství České republiky, populární Valašské rally. Na startovní rampu se 27. března postaví obě tovární posádky, Jan Kopecký s Petrem Starým a Juho Hänninen s Mikko Markkulou.

Šéf týmu Škoda Motorsport Michal Hrabánek nasazení na „Valašce“ komentuje: „Po Rallye Monte Carlo vítáme další možnost prověřit nasbírané poznatky a otestovat vůz v reálných podmínkách závodu. Chceme se opět posunout o kus dopředu ve vývoji vozu a přestože účast na Valašské rally věnujeme spíše testování vozu, budeme samozřejmě usilovat o co nejlepší výsledek. Zároveň naši účast považujeme za skvělou příležitost představit se českým fanouškům rally a poděkovat jim za dlouhodobou přízeň, kterou naposledy ukázali v Monte Carlu. Pro jezdce je závod zároveň tou nejlepší přípravou pro příští soutěže IRC“.

Co se dalšího závodního programu týmu Škoda Motorsport týká, upřesňuje Michal Hrabánek nejbližší budoucnost: „V roce 2009 je naším cílem účast na přibližně šesti soutěžích šampionátu IRC a v rámci možností i vybraných závodů českého mistrovství. Po Valašce se budeme pilně připravovat na rally na Azorských ostrovech a po ní se velmi pravděpodobně objevíme v Rusku a na Barum rally ve Zlíně“. 

Škoda Motorsport


 
 
Fotogalerie:   Norsko 2009 a dvě Fabie, foto Vladislav Maschl

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose