www.car.cz
 

AUTOSALON Brno 2009 krize nezklátila, ale zkrátila !!
     11.3.2009 20:46 - tisková zpráva


Červnový AUTOSALON Brno 2009 bude kvůli krizi v oboru kratší !!

Prohlášení pořadatelů veletrhu AUTOSALON Brno 2009

Po vzájemných jednáních mezi společností Veletrhy Brno, a.s., Sdružením automobilového průmyslu a Svazem dovozců automobilů se všichni spolupořadatelé shodli na společné vůli letošní červnový veletrh AUTOSALON Brno 2009 uskutečnit. V reakci na situaci v oboru a dle přání většiny vystavovatelů se pro letošní ročník Autosalonu nově upravila doba jeho konaní. Veletrh se uskuteční v termínu od 5.6. do 11.6.2009, přičemž tiskovému a odbornému dni je vyhrazeno zahajovací datum 5.6.2009.
 
V podmínkách světové ekonomické recese, která doslova zmrazila prodeje automobilů, bude mít veletrh za úkol, výrazněji než kdy jindy, podpořit odbyt osobních vozů na trhu. Veletrh je významným a nezastupitelným prvkem kontaktu tuzemských výrobců a dovozců se zákazníky a motoristickou veřejností. A právě zprostředkování tohoto kontaktu je naším prvořadým cílem. Autosalon se tedy uskuteční v podobě maximálně podporující prodej vozů s cílem oživit automobilový trh. Také z tohoto důvodu bude Autosalon rozšířen o prezentace kategorie vozů LUV do 3,5t celkové hmotnosti. Na výstavě se bude prezentovat většina automobilových značek působících v regionu Střední Evropy.
 
O dalších skutečnostech souvisejících s veletrhem vás budeme průběžně informovat.


 
Na Autosalonu nyní levněji

Pořadatelé mezinárodního veletrhu Autosalon Brno 2009 se rozhodli vyjít vstříc všem svým vystavovatelům, kteří se potýkají s následky recese v automobilovém průmyslu. Společnosti, které se zúčastní letošního ročníku, mohou využít zvýhodněných cen za pronájem výstavní plochy, které platily pouze do termínu uzávěrky přihlášek, tj. do 30.11.2008.

Například u vystavovatelů s krytou plochou do 50 m2 se jedná o úsporu ve výši 15 000,- Kč. Zvýhodněné ceny platí pro krytou i volnou plochu.

Podrobnější informace o cenových podmínkách naleznete zde.

 
 BVV


 
 
Fotogalerie:   Winter Trial 2009, foto Jan Marek

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose