www.car.cz
 

Ondra Ježek po třídenních testech na jihu ve Valencii spokojen
     15.3.2009 15:42 - tisková zpráva


Španělsko , Valencia

GENERÁLKA VE VALENCII

Poslední zkoušku před úvodním podnikem poháru FIM Superstock 1000 má za sebou Ondřej Ježek. Se svým týmem MS Racing absolvoval třídenní testování ve Valencii.
Do Valencie odjížděl kompletní tým s cílem dokonale se připravit na první závod sezóny, který se bude konat první dubnový víkend na stejném místě. Zkoušely se nové díly, zejména nové výfuky RP.

Situace byla ztížená o skutečnost, že hlavní technik na pérování, Arnošt Zemen, nemohl být přítomen. Byl totiž s Matějem Smržem na závodě MS Supersportů v Kataru. Nicméně díky skvělé práci našich mechaniků a konzultacím se Siccem Hermsenem (Öhlins - Zupin) se nám dařilo neustále se zlepšovat.

Že je tým velmi dobře připraven k prvnímu závodu, potvrdily i dosažené časy. V závěru testů se Ondrovi podařilo zajet výborný čas, který měl hodnotu 1:36,532. Balázs Németh zajel svoje nejrychlejší kolo za 1:37,084; Barry Burrell 1:37,773 a Brazilec Philippe Braga Thiriet, jedoucí poprvé ve Valencii, dosáhl nadějného času 1:40,920.

Ondra Ježek: "S testem jsem naprosto spokojený. Měl jsem obavy, zda se nám podaří vše perfektně nastavit i bez Arnošta. Naštěstí byl na testech přítomen Sicco Hermsen, který se mi staral o pérování v loňském roce u Kawasaki. Mohl jsem s ním problémy konzultovat a nakonec se nám podařilo dopracovat se k velmi kvalitnímu výsledku.

Chtěl bych rovněž vyzdvihnout výbornou práci svých mechaniků Michala Kněžínka a Honzy Müllera. Můj zajetý čas je rychlejší, než nejrychlejší čas loňského vítěze závodu litrových stocků Brendana Robertse, což je jistě povzbuzující před mým prvním letošním startem ve světovém poháru Superstocků."

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Značka Škoda na Autosalonu v Ženevě 2009

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose