www.car.cz
 

Nový televizní magazín MotorTip tentokrát bez vysílání na TV SPORT 5
     4.4.2009 22:59 - Pavel Jelínek


Nejnovější vysílání MotorTipu tentokrát neviděli diváci na TV SPORT 5, jelikož se objevil problém s televizními právy pro vysílání rallye pro tuto stanici.

Problém se sice již delší doby  řeší, ale doposud se nevyřešil a proto bylo vysílání pořadu nakonec zastaveno, i kdyz stačilo "vystřihnout" několik problematických příspěvků, propagujících českou rallye. Diváci na SPORT 5 tedy zatím viděli reprizu předchozího pořadu a je otázkou, zda budou mít možnost vidět uvedený díl v náhradním čase.

Nicméně podívat se můžete  i  zde na intenetu.

Obsah celého posledního dílu  najdete zde !!

Na internetu stačí kdykoliv kliknout a pořad se okamžitě a kdykoliv po několika sekundách spustí. Na následujícím linku je nová možnost pořad vidět. K dispozici jsou zde vždy poslední dva nejaktuálnější díly.

( pořad si velmi snadno můžete uložit  do svého počítače kliknutím na aktivní odkaz ( před závorkou )..viz. uložit  jako a je hotovo...

 

Další možnost zhlédnutí pořadu na internetu je na

 
 
Fotogalerie:   Závody do vrchu v Litvínově - Janově, foto Miloš Jenčík

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose