www.car.cz
 

LMS: Jan Charouz v pátek v online rozhovoru
     9.4.2009 12:39 - tisková zpráva


LMS: Ptejte se Jana Charouze v online rozhovoru na Sport.cz

Víkendový závod 1000 km Katalánska byl jedním z velkých milníků dosavadní kariéry českého automobilového závodníka Jana Charouze. S továrním vozem Aston Martin LMP1 s bondovským startovním číslem 007 a s týmovými kolegy Tomášem Engem a Stefanem Mückem slavil pražský pilot premiérové vítězství v absolutní klasifikaci závodu. To se v Le Mans Series dosud nepovedlo ani vozům slavné britské značky, ani žádnému z českých jezdců.

Co vše stálo za historickým úspěchem? Jak se jezdci a tým připravovali na letošní sezonu, v níž chtějí mimo jiné útočit na vavříny i v červnové čtyřiadvacetihodinové bitvě v Le Mans? Jak se liší letošní tovární vůz od loňského, provozovaného českým týmem Charouz Racing System?

Proč vytrvalostní závody přitahují takovou pozornost známých jezdců i fanoušků? Jsou sportovní prototypy de facto kapotovanými formulemi? Jaké jsou Janovy ambice a závodnické sny? Jaké je zákulisí továrního týmu Aston Martin Racing?

Na podobné i jiné dotazy, zkrátka na vše, co vás zajímá, odpoví Jan Charouz v pátek 10. dubna od 12 do 13 hod v online rozhovoru na www.sport.cz.

 

BPA


 
 
Fotogalerie:   LMS 2009- testy v Le Castellet, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose