www.car.cz
 

Michal Bursa po opravě pořadí má ze Sachsenringu 3 body!
     tisková zpráva


Michal Bursa po opravě bodovaného pořadí přivezl ze Sachsenringu nakonec celkem tři body.
 
 
Promotér šampionátu BMW Mottorad Boxer Cup rozeslal pořadí jezdců z posledního závodu, který se konal na německém okruhu Sachsenring. Po korekci a odstranění dvou jezdců, startujících na VIP kartu (Jürgen Fuchs a Armin Tode), kteří dojeli v první patnáctce, a kterým byly původně přidělené body, se Michal Bursa posunul na konečnou třináctou pozici. Znamená to, že český jezdec získal celkem tři body, se kterými se zařadil na 21. místo celkového pořadí poháru motocyklů BMW R 1100S, když například na sedmnáctého Francouze Davida Fouloie mu chybí pouze dva body.
 
Jak bylo řečeno v předchozí tiskové zprávě, Michal Bursa se dalšího závodu, jenž se koná již tento víkend na britském okruhu Donington Park, nezúčastní. V plánu českého závodníka je namísto toho start v republikovém šampionátu naší země. Michal by se chtěl zúčastnit závodů na brněnském okruhu, které se konají týden před Velkou Cenou České republiky a tedy i týden před domácím závodem BMW Boxer Cupu. V jednání je start mezi jezdci Volné třídy přes 600 ccm.
 
Sám jezdec se již předem zříká jakéhokoliv zasahování do celkového hodnocení tohoto českého přeboru, svůj start bere pouze jako doplnění své závodní sezóny. Chce startovat bez nároku na jakékoliv body. Zda povedou jednání o startu v Přeboru ČR do úspěšného konce a zda se tedy Michal Bursa zúčastní závodů MEZ MČR v Brně, Vás budeme včas informovat.
 
 

Petr Štola

tisk info

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose