www.car.cz
 

Gerstl zcela ovládl první závody Interserie
     28.4.2009 09:13 - Vladimír Rožánek


Ingo Gerstl z Rakouska s formulí Nissan dokázal na Hockenheimringu podvakrát zvítězit a za svými zády zanechal i nám dobře známého krajana Petera Milavce s Lolou Cosworth. Ze třetího místa se také dvakrát radoval Ital Francesco Lopez s Dallarou Opel F3, který tak zvítězil nejen ve formulích do 2000ccm3, ale zároveň i v klasifikaci Austria Formel F3 Cupu.

V prvním sezónním závodě byla zahájena také novinka Interserie, tedy zvláštní hodnocení formule Renault, kde první skončil nováček Kai Boller, před Bertschem a Plassnigem. Ve druhé jízdě si nováček vítězství zopakoval a Bertsch s Plassnigem si pořadí prohodili.

Čtvrtá místa si z Hockenheimu odváží Rakušan Randlshofer s formulí Nissan a ve druhém klání si pro body dojel také Norbert Gruber s další formulí Nissan. Dvolitrovou divizi v první jízdě ovládl Dr. Keller, před Maďarem Fekete a Fleischmannem. Druhá jízda skončila ve volné formuli do 2000ccm3 ve stejném pořadí.

Potleskem odměnili diváci při víkendu Jim Clark Revivalu Davida Pipera s Porsche 917 a Willibalda Kauhsena na Porsche 908 Coupé, kteří předvedli demonstrační jízdu Interserie Revival, abychom zavzpomínali na staré dobré časy Interserie. Hockenheimští diváci tak měli možnost vidět v akci téměř 50 současných vozů, nebo vozů Interserie z let dávno minulých.

V rakouském Austria formel Renault Cupu bodoval Estonec Tönis a Francouzi Striebigové.

Výsledky Interserie Hockenheim:

První jízda:

Ingo Gerstl (A) – formel Nissan

Peter Milavec (A) – Lola F3000 Cosworth

Francesco Lopez (I) – Dallara Opel F3

Peter Randlshofer (A) – formel Nissan

Ravio Tamm (EST) – Dallara Opel F3

Dr. Thomas Keller (D) – formel Renault 2,0

Druhá jízda:

Ingo Gerstl (A) – formel Nissan

Peter Milavec (A) – Lola F3000 Cosworth

Francesco Lopez (I) – Dallara Opel F3

Peter Randlshofer (A) – formel Nissan

Peter Gruber (A) – formel Nissan

Ravio Tamm (EST) – Dallara Opel F3

Vláďa Rožánek, Interserie Sprint Challenge 2009




 
 
Fotogalerie:   Jarní Brno 2009 a různé třídy objektivem Jany Michlové

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose