www.car.cz
 

Vimperský KM Motorsport čeká na Lužickýc horách tentokrát boj ve třídě N4
     29.4.2009 09:20 - tisková zpráva


KM-Motorsport před Rally Lužické hory Vimperský team KM-Motorsport již netrpělivě čeká na svůj letošní premiérový start na Rally Lužické hory. Oproti loňskému roku bude v Lužičkách bojovat ve třídě N4. V loňském roce se bratrské posádce Michal Kraml – Marcel Kraml v Lužických horách nedařilo.

Posádka byla nucena odstoupit již v úvodním úseku pro poruchu převodovky na bývalé Škodě Felicii. Byly to právě Lužické hory, které loni zapříčinily náhlou změnu přejít na velké auto trochu dříve, než bylo plánováno. Michal si tak splnil jeden z velkých snů a začal se učit se čtyřkolkou. Přechod byl trochu hektický, jelikož tým si téměř vše hradí ze svého a na pronájem vozu by nebylo dostatek peněz.

 Jedinou možností tak bylo pořídit si vlastní vůz, čímž se náklady výrazně sníží. Díky obrovské vstřícnosti pana Arazima se podařilo zakoupit jeho bývalé mistrovské auto Mitsubishi Lancer Evo VII. Letos je auto po částečné repasi opět plně připraveno do boje. Chybí však některé top komponenty. To by ale posádce nemělo vadit, protože hlavním cílem je nasbírat co nejvíce zkušeností, příští rok přestoupit do velkého mistrovství a splnit si sen v podobě startu na domácí Šumavě a v nedalekém Českém Krumlově.

"Vím, že i s takovým vozem se dá zajet velmi dobře a my se o to budeme maximálně snažit," říká Michal. "Minulý týden proběhlo krátké testování, kde jsme vyzkoušeli hlavně nastavení podvozku. Vůz fungoval perfektně a my věříme, že si závod patřičně užijeme."

Celý team KM-Motorsport odjíždí do Hrádku nad Nisou již ve čtvrtek a všechny fanoušky rally zve na tuto soutěž nabitou kvalitními posádkami, která se pojede v sobotu 2.5.2009. KM-Motorsport


 
 
Fotogalerie:   MaxSport Pneu Rallye Kralovice 2009 - foto Radek Rochelt

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose