www.car.cz
 

Pilot pro mostecký závod zatím velkou neznámou . Nebo ne ??
     tisková zpráva


Přestože prioritou týmu Buggyra je pro tuto sezónu jednoznačně třída Super Race Truck, ve které tým obhajuje tituly z předchozích dvou let, v roudnickém sídle firmy se vedou debaty o tom, kdo usedne na konci srpna v Mostě za volant Freightlineru. Nový speciál pro třídu Race Truck na Nurburgringu nadchl, a to i přes skutečnost, že v sobotní kvalifikaci nedojel do cíle.

Freightliner je pro nás z hlediska dalšího směrování truck racingu velmi důležitým projektem, proto se chceme v Mostě představit v co nejlepším světle,“ řekl šéfkonstruktér týmu Mario Kress, který však odmítl upřesnit, který z jezdců bude nakonec vůz pilotovat. „Nechtějte po mě nemožné. Jediné, co mohu v této souvislosti říct je, že máme více variant a ještě nepadlo definitivní rozhodnutí ohledně žádné z nich. Není kam spěchat, před námi je Alastaro.“

 Přesto je zřejmé, že z tria adeptů Vršecký, Landa, Koerber si můžeme již dnes škrtnout Davida Vršeckého. Roudnický jezdec je ve hře o titul mistra Evropy a je vysoce nepravděpodobné, že by mu týmový management povolil tříštit své síly ve dvou třídách. V zákulisí se hovoří i Danu Landovi, který skončil v letech 1999,2000 na páté příčce celkového pořadí Evropského poháru. V jeho prospěch hovoří dobré vztahy s bývalém týmovým bossem Kolocem, který se však již na chodu týmu prakticky nepodílí. Sám Landa svou případnou účast paušálně neodmítá.

 A Koerber? Na Nurburgringu zajel skvěle a již poněkolikáté dokázal, že patří mezi absolutní evropskou špičku, navíc v Mostě minulý rok vyhrál. Kromě toho by mohl těžit i z podpory německých fanoušků, kteří se do Mostu každoročně sjíždějí. Na druhé straně si v týmu Buggyra potrpí na překvapení a není vůbec vyloučeno, že nakonec bude všechno úplně jinak.

Buggyra

 

oficiální týmové stránky: www.buggyra.com

 


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose