www.car.cz
 

AUTOSALON BRNO 2009 se rychle blíží a nabídne opět novinky
     1.5.2009 12:48 - tisková zpráva


AUTOSALON BRNO 2009
Mezinárodní veletrh osobních automobilů
6. – 11. 6. 2009
5. 6. – tiskový den a odborný
Brno – výstaviště, Česká republika
www.autosalon.cz  

AUTOSALON BRNO 2009 - novinky automobilového světa a nevšední zážitky

I přes situaci, která v letošním roce provází automobilový průmysl a také motoristické výstavy, nabídne letošní AUTOSALON BRNO návštěvníkům přehlídku více než tří desítek automobilových značek. Své nejnovější modely pro letošní rok představí například Škoda připravující do Brna dvě světové premiéry, KIA přijede s českou premiérou nového „českého“ modelu, prozatím pracovně označovaného jako No 3, Renault představí nový Mégane Grandtour, Honda se ukáže s novým modelem City, uvidíme také Opel a jeho auto roku 2009 – model Insignia. Dále se můžeme těšit na novinky značek jako jsou Volkswagen, Audi, Seat, Hyundai, Ford a řady dalších. Kromě automobilek vyrábějících vozy ve velkých sériích se v Brně objeví i výrobci malosériových značek, jako je například Bentley, Lamborghini, Aston Martin, Spyker, YES a další.

Přímá podpora prodeje nových vozidel - největší přehlídka automobilů na českém trhu

AUTOSALON BRNO 2009 bude poněkud jiného charakteru, než byly ročníky předcházející. Vedle základního významu v posílení image vystavujících značek bude jeho cílem i konkrétně přispět k oživení trhu osobních automobilů v České republice a v regionu střední Evropy. Zástupci vystavujících značek již dnes připravují pro návštěvníky veletrhu, potencionální zájemce o nový automobil, nejednu akční cenovou nabídku. Letošní AUTOSALON BRNO tím posiluje svoji návštěvnickou atraktivitu.

Nové výstavní prostory

Brněnské výstaviště v současné době nabízí jeden z nejmodernějších evropských výstavních areálů. V době konání AUTOSALONU dojde k dalšímu rozšíření výstavních prostor. Svoji výstavní premiéru si prožije pavilon „P“, který nabídne další rozšíření areálu výstaviště v Brně o plochu přesahující 15 000 m². Jen pro představu – automobily, které se zde představí v letošním roce, musely být v letech předcházejících umístěny ve třech pavilonech. Díky nabídce možností nového výstavního pavilonu také dojde v letošním roce k určitému přesunu v rozmístění AUTOSALONU.

Expozice jednotlivých automobilových značek najdeme především v pavilonech „P“ a „F“. Okolí nového pavilonu navíc nabízí téměř 4000 parkovacích míst a poskytuje tak návštěvníkům bezproblémový přístup do areálu výstaviště. Navíc zde budou moci parkovat za zvýhodněné parkovné a při připravované akci Autosalon Night dokonce zdarma. Jižní část výstaviště bude v letošním roce využita především pro doprovodné programy a aktivní zábavu pro návštěvníky všech věkových kategorií.

Nejlepší je vše prožít na vlastní kůži

Nejen akční nabídky nových vozidel najdou v Brně návštěvníci letošního AUTOSALONU, ale budou mít také příležitost vyzkoušet si vše přímo v praxi. Připraveny budou testovací jízdy, při kterých získají všichni příchozí ojedinělou příležitost vyzkoušet si vozy a na jednom místě se během několika hodin seznámit s celou plejádou modelových řad nejrůznějších značek automobilů. Zájemci o koupi automobilu si tak mohou ověřit správnost svého rozhodnutí, případně jej i zcela změnit.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Jarní cena Masarykova okruhu 2009 objektivem Romana Langera

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose