www.car.cz
 

Již po jedenácté o víkendu Den otevřených dveří společnosti AGROTEC nejen pro motoristy
     12.5.2009 08:38 - tisková zpráva


Den otevřených dveří (11.5.2009, Pavla Polášková) Rádi Vás přivítáme na Dni otevřených dveří 16. 5. 2009 od 9.00 hod. do 13.00 hod. v areálu AGROTECu, Hustopeče. Pozvánka dod Již po jedenácté se o tomto víkendu (16.5.) koná tradiční Den otevřených dveří společnosti AGROTEC.

Akce, která se těší rok od roku většímu zájmu návštěvníků, se bude i letos tradičně nést v duchu zábavy pro celou rodinu. Oproti předcházejícím ročníkům jsme letos nezapomněli ani na motoristickou veřejnost. Od rána 07.00 hod. do 19.00 hod. si mohou všichni motoristé natankovat u nás PHM se slevou 1,50 Kč/l. Na myčce bude součastně probíhat mytí osobních automobilů žlutou pěnou (myjeme v barvě jara) za jednotnou cenu 80 Kč.

Nezapomněli jsme ani na majitele nákladních automobilů, pro které jsme připravili mytí se slevou 19 % z jednotlivých programů. A pro všechny jsme nachystali ještě malý dárek. Na servise ŠKODA v době od 9.00 hod. do 12.30 hod. vás rádi uvítáme na servisní prohlídce vašeho vozu za cenu 1 Kč.

V rámci kontroly vám prověříme stav pneumatik, zkontrolujeme výfukovou soustavu, stav kapalin, množství oleje, funkci světel a další úkony, potřebné k bezvadnému fungování vašeho automobilu. Jsme připraveny vám také zkontrolovat geometrii vozu se slevou 50 % .

Případné doplnění kapalin a olejů je možné realizovat se slevou 10 %. Pokud se na vašem automobilu vyskytnou závady, které budou potřebovat větší servisní opravy, jsme vám je ochotní, při objednání v den konání akce, provést se 50 % . Případné doplnění kapalin a olejů je možné realizovat se slevou 10 %. Pokud se na vašem automobilu vyskytnou závady, které budou potřebovat větší servisní opravy, jsme vám je ochotní, při objednání v den konání akce, provést se slevou 10 %.

V přípravě na léto vám na servisu BOSCH zkontrolujeme a doplníme klimatizaci se slevou 50 %. Pro širokou motoristickou veřejnost máme připravenou kompletní nabídku vozů KIA a ŠKODA včetně novinek (a možná přijde i YETI). Na všechny nové automobily, které si během akce objednáte, nabízíme, na dobu konání akce, ŠROTOVNÉ 15 000 Kč + CONSTRUCT ZDARMA (cena zabezpečovacího zařízení včetně montáže – 7 900 Kč).

Je to nabídka, která se v dohledné době nebude opakovat a znovu opakuji, že platí pouze v sobotu 16.5. v době od 9.00 do 13.00 hod. Pro zábavu zbývajících členů rodiny, hlavně mladší generace, budou k dispozici kolotoče, skákací hrad, obří skluzavka, elektro minibajky, svezení na koních, soutěže, hry, balónková show, show Bořek stavitel, výstava techniky, ukázky z činnosti Policie ČR (včetně mobilních radarů) a Hasičského záchranného sboru, mažoretky, country kapela a další zajímavosti.

Budete mít možnost svést se na vybraných modelech osobních aut, svést se na traktoru, nebo vyzkoušet si dovednosti v bagrování. Chci znovu podotknout, že na všechny atrakce a celý program je vstup ZDARMA. O občerstvení je po dobu akce postaráno. Doufám, že i letos nám bude přát počasí a všichni se budeme v sobotu společně dobře bavit.

 www.agrotec.cz  


 
 
Fotogalerie:   W. Kaufmann ve FIA GT 2009 s Corvettou, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose