www.car.cz
 

Vyhrajte Porsche 911 s Autosalonem Brno 2009
     18.5.2009 17:58 - Vladimír Rožánek


Chcete se zapojit do soutěže o 50 cen za více jak 100 tisíc Kč, nebo získat Porsche na víkend? Pak stačí správně odpovědět na soutěžní otázku na této stránce a k tomu vyplnit vaše jméno a e-mailovou adresu
Více zde

Další soutěž o vstupenky na  Autosalon Brno 2009 !!! ZDE

Prožijte s námi AUTOSALON Night
Ojedinělou akcí je rovněž AUTOSALON Night, neboli netradiční večerní prohlídka expozic pro širokou veřejnost se speciálním zábavným programem. V pátek 5. 6. 2009 se v 18.00 hod. otevřou brány areálu brněnského výstaviště a všichni, kdo sem najdou cestu, si užijí večer plný atraktivní podívané a zábavy pro celou rodinu. Navíc vstup do areálu i parkování je zdarma, a to u nově vybudovaného pavilonu „P“.

Na příchozí čeká kromě možnosti vidět, osahat si, případně vyzkoušet si nejnovější modely automobilů také pódiová vystoupení populárních interpretů - Miro Žbirka a skupina Dust, atrakce pro děti, občerstvení a mnoho dalšího. Ve 19.30 hod. pak dojde ke slavnostnímu otevření nového pavilonu „P“.

Vrcholem večera bude grandfinále Ignis Brunensis, závěrečný ohňostroj nad Špilberkem, kde areál výstaviště nabízí vynikající podmínky pro zhlédnutí této mimořádné podívané.

BVV / PR


 
 
Fotogalerie:   EP trucků - neděle v Assenu a české Buggyry, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose