www.car.cz
 

Pavel Kundrát bude v Pačejově hlavně testovat
     tisková zpráva


Tuto sobotu bude v Olšanech u Pačejova odstartován čtvrtý podnik mistrovství České republiky ve sprintrallye, 26. Rally Agropa. Na trať 11 rychlostních zkoušek o celkové délce 68,54 km vyrazí i dvojice týmu Kundrát Motorsport ve složení Pavel Kundrát - František Poláček.
 
Pavel Kundrát vstoupil do světa rallye v roce 2000 právě v Pačejově a zahájil tak svou úspěšnou kariéru soutěžního jezdce. S úzkou felicií třídy N1 a se spolujezdcem Jindřichem Kuncem obsadil osmou příčku ve třídě. V následujícím roce dokázal Kundrát již s Volkswagenem Polo 1.4 a svým stálým „mitfárou“ Františkem Poláčkem nejslabší enkovou třídu vyhrát. Stejně tak tomu bylo i v loňské sezóně, kdy na sedadlo spolujezdce usedla Kateřina Štorková. Letos si ale naše posádka před startem žádné konkrétní cíle nedává. „Potřebujeme otestovat auto před Barum Rally. Zaměříme se především na nastavení podvozku. Chceme také spálit benzín, který nám zbyl z Bohemie,“ odhalil své plány Pavel Kundrát.
 
Ve třídě A/1600 se do Pačejova přihlásilo celkem 10 posádek. O přední příčky by se kromě našeho pilota měl poprat Michael Honda (Citroën Saxo Kit Car), Jaroslav Holý, Vlastimil Brůzl, Milan Poživil, Jiří Brynda (všichni Škoda Felicia Kit Car) a Jiří Vlček (Peugeot 206 Kit Car). Pavel Kundrát s Františkem Poláčkem povezou na dveřích své kitové felicie startovní číslo 44.
 
 
tisk info
Pavel Kacerovský
Kundrát Motorsport

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose