www.car.cz
 

KW Berg na kopci v Náměšti
     22.5.2009 19:07 - tisková zpráva


Opět nekompletní Berg-Trophy Team se představil na závodech v Bánovcích nad Bebravou a týden poté v Náměšti nad Oslavou. Nejlepším jezdcem týmu se stává Aleš Mlejnek, který patří ke hvězdám celého seriálu KW Berg-Trophy. V Bánovcích nad Bebravou byl v sobotu druhý za Markem Rybníčkem, ale v neděli se svým Opelem Lotus ještě zrychlil a zvítězil v absolutním pořadí závodu. V Náměšti nad Oslavou pokračoval ve skvělých výsledcích a obsadil v sobotu druhé místo opět za Markem Rybníčkem a v neděli třetí. V celkovém hodnocení seriálu mu patří skvělé druhé místo a ve třídě E2/C+1400 místo první!

Michal Kretz byl úspěšný se svou Hondou Civic v Bánovcích nad Bebravou, kdy v sobotu zvítězil ve třídě E1-1600. V neděli chyboval, ale přesto z toho bylo pěkné třetí místo. V Náměšti nad Oslavou se nevyhnuly jeho vozu problémy a tak po oba dny z toho byly až dvě sedmá místa. I přes tyto problémy je na prvním místě v hodnocení třídy E1-1600!

V Náměšti nad Oslavou se k týmu přidali i Jiří Sedláček s vozem BMW M3 třídy E1+2000 a Stanislav Firtl jr. se Škodou Octavií TDi třídy E1-2000. Pro oba dva znamenala konec sobotní druhá tréninková jízda a pro poruchy svých vozů museli ze závodu odstoupit.

Další závod KW Berg-Trophy se koná příští týden na Pezinské Babe. Informace k týmu naleznete na webových stránkách www.bergtrophyteam.eu.
 
 
Fotogalerie:   Jarní Most 2009, následky havarie Lamborghini při 3hodinovce, foto Pavel Douša

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose