www.car.cz
 

David Vršecký opět v Dubaji
     tisková zpráva


Triumfálního přijetí se dostalo včera nejrychlejšímu muži za volantem závodního tahače. Davidu Vršeckému v Dubaji. Světový rekordman navštívil v rámci svého pobytu v SAE závodní akademii, ve které se učí školou povinní obyvatelé bohatého emirátu základům jízdy na motokárách.

Musím říct, že jsem tím, co zvládají za volantem motokáry velmi příjemně překvapen,“ řekl Vršecký na adresu svých svěřenců (David vede edukativní program), kteří se kolem něj proháněli jak na motokárách, tak na závodních bugginách z produkce Buggyra.

„Jedná se vesměs o dravečky, kteří preferují sešlápnutý pedál plynu až k zemi před brilantní technickou jízdou, s podobným materiálem se dá ale skvěle dále pracovat,“ dodal roudnický pilot, který do akademie dorazil v doprovodu sličných hostesek. Jím vedená akademie pak nabízí v rámci Dubai Summer Suprisses pro své malé návštěvníky každý den speciální program.

Na konci festivalu pak proběhne losování vstupenek, vítěz si odnese hlavní cenu v podobě all exclusive výletu na poslední závod EP tahačů, který se pojede na konci října na legendárním francouzském okruhu Le Mans. Ještě předtím však čeká na Davida finské Alastaro. „Samozřejmě, že se v Dubaji pilně připravuji. Nurburgring mi nevyšel podle mých představ, také proto vítám změnu prostředí. Je pravda, že Alastaro nepatří mezi mé oblíbené okruhy. Nevidím ovšem důvod, proč bych nemohl ve Finsku vyhrát.“

 

buggyra


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose