www.car.cz
 

Roman Kresta kraloval s P 206 S 2000 také v okolí Českého Krumlova
     25.5.2009 15:51 - tisková zpráva


Kresta s Grossem vítězi 37. Rallye Český Krumlov

Posádka MOGUL RACING TEAMU Roman Kresta - Petr Gross vybojovala vítězství ve třetím dějství Mediasport Mezinárodního mistrovství České Republiky v rallye, kterým byla 37. Rallye Český Krumlov a připsala si tak důležité body do průběžného hodnocení šampionátu.

Sedm rychlostních zkoušek o délce bezmála 111 kilometrů, včetně dvou průjezdů legendární rychlostní zkouškou Malonty dokonale prověřilo připravenost startujících posádek. Kresta s Grossem vstupovali po vyrovnané úvodní etapě do druhého soutěžního dne s minimálním náskokem 9 vteřin, rozhodnuti neponechat nic náhodě a od počátku se snažit náskok navýšit.

Tento záměr se podařilo realizovat již na úvodním sobotním testu, kterým byl první průjezd RZ Malonty. Zde Kresta s Grossem dokázali vybojovat vítězství s náskokem 17,6 s před posádkou Václav Pech - Petr Uhel.

"Na Malontech jsme jeli skutečně s maximálním nasazením a to se nám vyplatilo. Získali jsme důležitý náskok, který se nám pak v dalším průběhu soutěže dařilo dále navyšovat," uvádí Roman Kresta.

"Po velmi vyrovnané páteční etapě jsme dnes dokázali soupeřům výrazněji poodjet. Celou soutěž se jelo v poměrně velmi vysokém tempu, nicméně jsme zbytečně nechtěli riskovat přílišným zkracováním zatáček a to se nám vyplatilo. Neměli jsme žáden defekt ani žádné problémy s technikou. Musím poděkovat mechanikům i celému realizačnímu týmu za odvedenou práci. Z Českého Krumlova odjíždíme spokojeni a nyní nás již budou čekat přípravy na následující soutěž v Hustopečích," uzavřel Roman Kresta hodnocení druhého soutěžního dne 37. Rallye Český Krumlov.

http://cz.roman-kresta.com


 
 
Fotogalerie:   Rally Český Krumlov 2009 - foto Václav Dufek

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose