www.car.cz
 

Magazín TV MOTORMIX přináší: Zámecký vrch, FIA GT 1 i 3 a nejen to.
     29.5.2009 16:09 - Pavel Jelínek


TV MOTORMIX na závěr května je tu

 Televizní motoristický magazín MotorTip skončil a vrátil se jeho předchůdce a nástupce zároveň, tedy pořad MOTORMIX. Nový díl na přelom května a června nabízí téměř desítku příspěvků.
 
„V Náměšti nad Oslavou ožil rychlými vozy tradiční Zámecký kopec, kde pokračoval šampionát KW Berg Trophy. Roudnický tým MM Racing se představil v italské Adrii opět s vozem Audi R8 LMS a letošní sezóna v trucktrialu odstartovala v rozbahněných Milovicích, přičemž připraveny jsou další závody, na které v Motormixu diváky zveme. Tím nejbližším pak bude červnové Mistrovství Evropy v Ostravě. Stejně tak diváky pozveme na Autosalon Brno 2009, který již brzy nabídne novinky od 37 světových i evropských automobilek. V úvodním závodu sezóny šampionátu „gétéček“ se podařilo zvítězil českému týmu K plus K motorsport s vozem Salleen v nejprestižnější kategorii FIA GT1 a my se za tímto závodem ohlédneme i rozhovorem s technickým ředitelem týmu i s Adamem Lackem. Na brněnském autosalonu pak připravujeme expozici s prezentací několika vozidel „Dakaráků“, především pak týmu Marka Spáčila. Dále zmíníme i novinky k Rallye Hustopeče i k Dakaru 2010, který zamíří opět do Jižní Ameriky. A to se do pořadu ještě všechny připravené příspěvky ani nevešly …,“ upřesňuje obsah pořadu jeho šéfredaktor Pavel Jelínek.
 
MotorMIX je vysílán na R1 -TV Vysočina ( regionální vysílání TV Prima ) a dále v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, či na kabelovkách v některých městech na severu Čech. Další informace k pořadu pak najdete na zcela nové doméně: www.tvmotormix.cz
 
Také staronový MotorMIX bude k vidění nejen na televizních obrazovkách, ale i třeba na „síti“.Na internetu stačí kdykoliv kliknout a pořad se okamžitě a kdykoliv po několika sekundách spustí. Na následujícím linku je nová možnost pořad vidět. K dispozici jsou zde vždy dva poslední nejaktuálnější díly. Pořad je možné si případně i snadno uložit do počítače a pak prohlížet i s možností posunování dopředu, či zpět…..
 
„Příště se podíváme na rakouskou Althofen Rallye v podhůří Alp, která přinesla úspěch českého týmu, na Rallye Vysočina v Telči, na český okruhový šampionát, který pokračoval na okruhu v Mostě dalšími dramatickými závody, plnými krásných vozů. A nejen to,“plánuje Pavel Jelínek.
 
 
 
Další možnost zhlédnutí pořadu na internetu je na
 
Zájemci si případně mohou napsat o DVD s vybraným pořadem !!
 
Podrobnosti o lokalitách a TV stanicích, kde je pořad vysílán, též na:
http://www.tv-vysocina.cz/ (R1 – region TV Prima)
http://www.oik.cz/ (TV OIK – Orlický infokanál),
http://www.ktjes.cz/ ( KTV Jeseník),
http://www.ktvmedia.cz/ ( Roudnická televize )
http://www.tvlitomericka.cz ( televize Litoměřicka)
 
Poděkování patří také následujícím mediálním partnerům pořadu MotorTip:
Faraon video www.faraonvideo.cz  a dalším !
 
Námět, scénář : Pavel Jelínek
 
Kamera:
Jan Olejníček
Karel Kubeš
Alois Folta
Lubomír Jílek
Jaroslav Válek - OIK
Michal Nedbal
Archiv týmů
 
Spolupráce:
Jiří Dokulil
Hana Hlavová - OIK
Jiří Nedbal
Martin Folta
Marie Trojanová
Věra Kubešová
Jane Šlouskiová
Veronika Šeblová
 
Střih :Tomáš Otřísal
 
Produkce:  Pavel Jelínek
Režie :        Pavel Jelínek
 
Kontakt na redakci : Mobil : 732 223456     
 
Tisková informace pořadu MotorMIX 2009 květen 03

 
 
Fotogalerie:   Rally Sardinia 2009 2.den a 3.den - foto Vladislav Maschl

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose