www.car.cz
 

Z BT týmu zatím nejlépe první Aleš Mlejnek absolutně
     3.6.2009 15:04 - tisková zpráva


K závodům na Pezinské Babě přicestovali opět jenom tři členové Berg-Trophy Teamu.

Oba závodní dny dokončil pouze Jiří Sedláček s vozem BMW M3 SŠ 09. Ve třídě E1+2000 obsadil v sobotu druhé a v neděli čtvrté místo za suverénním slovákem Erdélyi, který startoval na BMW M3 GTR. Ve třídě E2/C+1400 obsadil v sobotu Aleš Mlejnek s formulovým vozem Opel Lotus třetí místo, v neděli závod pro poruchu diferenciálu nedokončil.

Ve třídě E1-2000 obsadil v sobotním závodě Stanislav Firtl jr. pěkné čtvrté místo s vozem Škoda Octavia TDi. V Liqui Moly Juniorské trofeji mu patřilo místo druhé. V neděli pro poruchu poloosy závod nedokončil. V absolutním pořadí se nejlépe dařilo Aleši Mlejnkovi, který byl v sobotu čtvrtý. Jiří Sedláček obsadil v sobotu místo šesté a v neděli místo desáté.

Výborným úspěchem celého týmu je dosavadní první místo Aleše Mlejnka v celkovém hodnocení KW Berg-Trophy 2009 absolutního pořadí! Dalším závodem pro Berg-Trophy Team bude Pelhřimovský kopec ve dnech 6. – 7. 6. 2009.

Veškeré informace o týmu naleznete na webových stránkách www.bergtrophyteam.eu.

PR



 
 
Fotogalerie:   Jarní Most 2009- havárie Lamba, foto Jara Žák

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose