www.car.cz
 

Mostecké druhé místo brněnskému jezdci Vladimíru Hladíkovi nestačilo
     7.6.2009 10:55 - tisková zpráva


Druhé místo je málo, říká Vladimír Hladík

Třetí závod seriálu mistrovství republiky ve vytrvalostních závodech třídy do 2000 ccm, který se jel v sobotu v Mostě, hodnotí šéf brněnské stáje Tech Future Vladimír Hladík jako nevydařený. I přesto, že se Zdeňkem Dudou projeli ve svém Renaultu Clio cílem jako druzí. Na mokré trati se tentokrát více dařilo největším konkurentům Brňanů Valáškovi s Horňákem.

"Druhé místo je jistě dobré, ale pro nás je to málo. Chtěli jsme vyhrát, ale soupeř byl tentokrát lepší. Já i Zdeněk jsme udělali chyby a navíc jsme dostali penalizaci. Takže druhé místo musíme vzít," sportovně přiznal Hladík. Se Zdeňkem Dudou udrželi vedení v seriálu MR, ale s 55 body už vedou před dvojicí Valášek-Horňák jen o pět bodů.

V barvách Tech Future v sobotu zabodovala i druhá posádka. Patrika Hese rovněž na Renaultu Clio tentokrát doplnil Robert Hordossy a vybojovali slušné čtvrté místo.

Seriál mistrovství republiky bude pokračovat až 8.-9. srpna opět v Mostě. Brněnského jezdce Hladíka ale ještě před tím čeká další náročná prověrka. S vozem Aston Martin V8 Vantage bude podruhé startovat v seriálu FIA GT4, který se pojede se 21. června v německém Oscherslebenu. Hladíkův vůz doznal podstatných úprav a jezdec věří, že může dosáhnout dobrého umístění.

"Do Oscherslebenu se opravdu docela těším a věřím, že mohu být ještě lepší než v Silverstonu,?"naznačil Hladík své nejbližší cíle. V Silverstonu obsadil ve dvou závodech páté a šesté místo.


Zdeněk Vlach
Mluvčí stáje Tech Future


 
 
Fotogalerie:   Tříhodinový liják při MMČR na okruzích v Mostě©V.Rožánek

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose