www.car.cz
 

Jiří Mičánek junior ve sprintu v Mostě opět jako druhý !!
     8.6.2009 00:08 - tisková zpráva


Mičánek dosprintoval v Mostě opět druhý

Tři druhá místa nasbíral brněnský automobilový závodník Jiří Mičánek ve třetím pokračování letošního seriálu mezinárodního mistrovství České republiky na mosteckém autodromu v divizi 4 ve třídě do 3500 ccm. V pátek skončil s vozem Porsche 997 ve sprintu, v sobotu dojel na stejném místě ve vytrvalostním závodě společně s Martinem Jermanem a v neděli zopakoval druhé místo v repríze sprintového závodu za vítězným Danem Michlem.

Absolutně skončil Mičánek na čtvrtém místě za vítězným Antonínem Charouzem na Mercedesu, druhý skončil Talkanitsa a třetí Dan Michl. Mičánek je v čele průběžného pořadí a v absolutní klasifikaci je třetí.

Výčet úspěchů stáje Mičánek Motorsport rozšířil v nedělním programu Tomáš Kašpárek, který obsadil v divizi 3 s vozem formule BMW třetí místo. Přitom po sobotní havárii hned v prvním kole Kašpárek vyjížděl podle pravidel do závodu až z poslední řady. "Na rozdíl od sobotního závodu Kašpárek podal vyzrálý výkon. Dal si říci, že závod nezačíná a nekončí hned prvním kolem," uvedl šéf stáje Jiří Mičánek, který byl s mosteckým výsledkem maximálně spokojen.

"Výsledky jsou velmi dobré a až na sobotní havárii Tomáše Kašpárka jsme přestáli závod bez vážnější újmy," zdůraznil Mičánek.

 

JiPo



 
 
Fotogalerie:   Červnové klouzání na autodromu v Mostě

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose