www.car.cz
 

Acropolis rallye 2009: Martin Semerád v sobotu již bez potíží
     14.6.2009 23:30 - tisková zpráva


Martin Semerád v Řecku odstartoval do závěrečné etapy Acropolis Rally.

Technické problémy, které posádku Pirelli Star Driver Teamu postihly v úvodní etapě soutěže se již včera neopakovaly, a Martin Semerád se spolujezdcem Bohuslavem Ceplechou se tak mohli plně soustředit na jízdu na rozbitých tratích Řecké Rally.

„Ztráta z prvního dne a technické problémy nám skoro vzaly chuť do dalšího závodění. V sobotu jsme se ale rozhodli, že nebudeme myslet na to, že bodované pozice jsou v nedohlednu, a že pojedeme prostě dál, jak nejlépe to umíme, abychom najížděli další kilometry na šotolině. Sobotní tratě byly mnohem rozbitější než ty v první etapě, a bylo třeba hodně myslet na auto, aby to vydrželo. Sám se divím a trochu nechápu, co všechno auto vydrželo.

Celkově se dnes jelo v pohodě až na prasklou poloosu v poslední části rychlostní zkoušky těsně před servisem. Tím jsme nabrali nějakou ztrátu, ale nic podstatného, a hlavně se nám podařilo dojet do servisu v Loutraki, kde mechanici auto opravili. S tím se ale musí na takovéto rozbíječe počítat,“ komentoval Martin Semerád druhou etapy Acropolis Rally.

Dnes je na pořadu dne závěrečná etapa Řecké Rally Acropolis a ta nebude o nic míň náročná než ty předchozí. Posádka Semerád – Ceplecha již má pouze teoretickou možnost, že se dostane na bodované pozice, ale v tuto chvíli jsou pro ni podstatné hlavně zkušenosti, které může dnes získat.

Chceme pokračovat v tempu, které jsme jeli včera. I když se nám jelo docela dobře, tak ztráta na špičku v PWRC je stále víc než vteřina na kilometr a to bychom chtěli dnes zkusit trochu snížit. Budeme rádi, když se vyhneme technickým problémům a podstatné bude dojet až do cíle,“ říkal před startem do poslední etapy Acropolis Rally Martin Semerád.

PR



 
 
Fotogalerie:   Rallye Český Krumlov 2009 - foto různých týmů

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose