www.car.cz
 

O jednom z nejslavnějších závodů světa v televizní besedě
     17.6.2009 23:49 - tisková zpráva


Jan Charouz, Jarek Janiš a Antonín Charouz hosty diskuzního pořadu O čem se mluví na SPORT 5

České barvy v letošním, 77. ročníku závodu 24 hodin Le Mans zazářily. Jeden z největších úspěchů českého motorsportu zaznamenal tým Aston Martin Racing Eastern Europe s jezdci Tomášem Engem, Janem Charouzem a Stefanem Mückem pod vedením manažera Antonína Charouze. Tým Aston Martin Racing Eastern Europe v Le Mans vybojoval čtvrté místo absolutně. Tomuto českému týmu skvěle sekundoval další český jezdec Jarek Janiš, který v barvách holandského týmu Snoras Spyker Squadron získal pátou příčku v hodnocení třídy LMGT2.

O úspěšném vystoupení v jednom z nejslavnějších závodů světa, ale také o jeho náročnosti, zákulisí a pocitech po jeho dokončení budou jezdci Jan Charouz a Jarek Janiš, stejně jako jejich manažer Antonín Charouz hovořit v diskuzním pořadu televize SPORT 5 „O čem se mluví“.

Premiéru relace „O čem se mluví“ věnovanou českému úspěchu v Le Mans vysílá SPORT 5 ve čtvrtek 18. června od 18:20 hodin. Reprízy pořadu jsou plánovány na pátek 19. června od 13:05 hodin a sobotu 20. června 14:00 hodin.

BPA


 
 
Fotogalerie:   Le Mans 2009 a naši čtvrtí v cíli, foto BPA P. Frýba

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose