www.car.cz
 

V Nogaru na závěr výborně odstartoval Frankie z první řady, ale byl sestřelen
     24.6.2009 15:41 - tisková zpráva


V závěrečném závodě v Nogaru startoval Frankie z první řady, ale sestřelil ho ruský pilot Lvov

Sobota : Markus po problémech osmý a Frankie dvanáctý 

Druhý sobotní závod probíhal dost dramaticky. Už od startu docházelo k mnoha změnám v pořadí jednotlivých závodníků. V průběhu závodu se boje mezi jednotlivými jezdci uklidnily, ale v posledním kole došlo k dalším velkým změnám v pořadí. Jezdci Frankie Truck Racing Teamu se samozřejmě snažili o co nejlepší umístění. Markus jezdil celý závod na šesté pozici . V posledním kole se Markusovi poškodila převodovka a propadl se na osmé bodované místo.

Frankie jezdil na desáté bodované příčce, ale tři kola před cílem však dostal od traťových komisařů příkaz na projetí boxovou uličkou za údajné poražení kuželek. Po průjezdu boxovou uličkou se dostal na dvanácté místo na kterém i dokončil závod. Vyhrál Albacete před Hahnem a Vršeckým. V teamech jsme obsadili druhou a třetí příčku. 


Nedělní závod

Nedělní první závod ve Francouzském Nogaru se jel za slunečného počasí. Markus Altenstrasser startoval ze sedmé pozice a Frankie Vojtíšek z osmé. Frankie se po startu probojoval před svého stájového kolegu na sedmou příčku a na tomto bodovaném umístění dokončil i závod.Markus Altenstrasser se propadl ještě o jednu příčku a dokončil závod na místě devátém. Závod vyhrál Jochen Hahn. 

Druhý nedělní závod v Nogaru 

V druhém nedělním závodě startoval Frankie z první řady. Frankie perfektně odstartoval a byl v první zatáčce na vedoucí pozici, kde ho však naboural ruský pilot Lvov, který poškodil Frankiemu vůz natolik, že musel odstoupit ze závodu. Markus se v průběhu závodu probojoval na páté místo, na kterém také dojel.

V průběžném pořadí jezdců je Markus na šesté a Frankie na osmé pozici. Další závod se jede za čtrnáct dní na španělském okruhu v Barceloně.

zdroj: http://www.frankie.cz/


 
 
Fotogalerie:   Nogaro 2009 a Buggyry, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose