www.car.cz
 

Mechanici Buggyry se nyní přesunují přímo do Barcelony
     24.6.2009 15:44 - tisková zpráva


Návrat se nekoná!

Nová pravidla v podobě hodně kontaktního závodu s hendikepem rozmetaly původní logistické plány týmu Buggyra International Racing System. Z Nogara proto soupravy vyrazily směr Barcelona!

Podle šéfa týmové logistiky Petra Marka je na místě položit si otázku, na čí míru je ušit termínový kalendář? "Albacete, Nogaro, Misano, Barcelona po dvou týdnech! Zatímco některé týmy musí za servisem přes půl kontinentu, jiné to mají na místa konání závodů pár stovek kilometrů," tvrdí Marek logicky. Po Nogaru tak musel přistoupit k další logistické změně.

"I když je to domů skoro dva tisíce kilometrů, podle původního plánu se měli kluci vrátit do Roudnice, pracovat na autech a v úterý vyrazit do Barcelony. Nakonec jsme museli zvolit jinou variantu."

V rámci časových úspor se mechanici přesunou rovnou do Barcelony. Výjimku tvoří pouze jeden kamión s náhradními díly, který se v současné době nachází v Česku a je připraven vyrazit. "Auta jsou poničená, přesun domů a následná cesta do Barcelony by zabraly hodně času. Proto jsme se rozhodli provést servis a údržbu na jistém místě po trase. Pochopitelně, v BTC by to bylo o něčem jiném, ale nedá se nic dělat. Improvizace byla vždycky naší silnou stránkou," uzavřel Marek

 

PR

Buggyra.


 
 
Fotogalerie:   Nogaro 2009 a Buggyry, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose