www.car.cz
 

Výherce Stanley Cupu Kubina mediální tváří AAA AUTO
     tisková zpráva


Výherce Stanley Cupu 2004, český obránce Tampy Bay Pavel Kubina, se stal mediální tváří AAA AUTO. Reklamní kampaň zahájil při převzetí Stanley Cupu, který přivezl ukázat i prezidentu republiky Václavu Klausovi.
Pavel Kubina se objeví na titulní stránce nového čísla „Magazínu AAA AUTO“, ale i v tisku a na billboardech. Slavný hokejista bude mediální osobností AAA AUTO nejméně do konce tohoto roku. Nejbližší příležitost pro získání jeho podpisu budou mít fanoušci 7. srpna při slavnostním otevření nových prostor brněnského autocentra AAA AUTO v Černovické ulici.
 
tisk info
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontakt:
Magdaléna Drsová
Tisková mluvčí
AAA AUTO a. s.
Dopraváků 723, Praha 8
Tel.: 283 060 277 / 353
Fax: 283 060 276
e-mail: pr@aaaauto.cz
 
 
 
 
 
--------------------------------------
Společnost AAA AUTO a.s. je největším prodejcem použitých vozů ve střední Evropě (43012 prodaných vozů za rok 2003, obrat 7 miliard, 1550 zaměstnanců) a patří mezi stovku největších firem v ČR. V letošním roce společnost vstoupí na trh i s prodejem nových vozů. V souvislosti s touto změnou a snahou zprůhlednit vlastní působení na trhu došlo ke změně názvu společnosti z AUTOMOBILE GROUP a.s. na AAA AUTO a.s.

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose