www.car.cz
 

MS SBK 2009 v Brně slibuje volnější pohyb diváků !!
     15.7.2009 12:57 - tisková zpráva


Strmý vzestup kreditu

Světový šampionát superbiků vznikl v roce 1988 s myšlenkou nabídnout soupeření silných vysokoobjemových strojů, jejichž sériové verze se na světových trzích těšily stále většímu zájmu motocyklových fanoušků. U nás se mistrovství světa superbiků poprvé objevilo v roce 1993 a o tři roky později se na brněnský Masarykův okruh vrátilo.

Po devítileté pauze startoval šampionát v Brně znovu a díky koncepčnosti nového pořadatele mohou diváci počínaje sezónou 2005 obdivovat bitvy superbiků na Masarykově okruhu každoročně.

Pravidelnost a ustálený červencový termín se pozitivně odráží v soustavném nárůstu divácké návštěvnosti. Pokračování toho trendu signalizuje i průběh letošního předprodeje vstupenek.

K zájmu diváků samozřejmě přispívají i další aspekty, jako početné startovní pole, kvalita jezdců, čtyři závody v jediném dni, volnější pohyb diváků než při klasických Grand Prix, a v neposlední řadě také přívětivé ceny vstupenek.

Předprodej vstupenek v plném tempu
Například od 1.června lze běžné vstupenky v předprodeji pořídit v cenových relacích 300,- (Bronz Card), 450,- (Silver Card) a 900,- Kč (Gold Card), přičemž všechny umožní svému majiteli vstup do hlediště Masarykově okruhu v sobotu i v neděli. Ani pořízení vstupenek přímo na místě - v pokladnách Masarykova okruhu - nebude znamenat žádný přehnaný nápor na peněženky, když výše uvedené vstupenky přijdou na 350,-, 550,- resp.1.100,- korun českých.

V pátek 24.7. umožní pořadatelé fanouškům silných motocyklů vstup do hlediště i do paddocku zdarma. Děti do 14 let (výška do 140 cm) mají vstup v doprovodu dospělé osoby zdarma, což se netýká držitelů VIP karet. Z omezeného počtu speciálních karet VIP stojí jedna na rovných 5000 korun. I nejlevnější vstupenky opravňují ke vstupu nejméně na dvě přírodní tribuny.


Předprodej vstupenek na závod v Brně probíhá na:
www.ticketstream.cz, www.ticketportal.cz, www.brno-circuit.com

Volnější pohyb diváků
Kromě příznivějších cenových relací přináší vstupenky na brněnský závod mistrovství světa superbiků i další výhody. Oproti klasickým motocyklovým Grand Prix je to především mnohem volnější pohyb diváků. O tom svědčí i následující přehled.

Bronz Card - Bronzová karta:
Přístup na vnějí přírodní tribuny D, G. Karta je platná v sobotu i v neděli.
Silver Card - Stříbrná karta:
Přístup na všechny vnější a vnitřní tribuny T2 (sedadlová), T3 (sedadlová) a přírodní C (Stadion), D, G. Karta je platná v sovbotu i v neděli.
Gold Card - Zlatá karta (omezený počet):
Přístup na všechny tribuny T2 (sedadlová), T3 (sedadlová) a přírodní C (Stadion), D, G a navíc i do paddocku (prostor za boxy). Karta je platná v sobotu i v neděli.
VIP Cards - VIP karta (omezený počet):
Parkování v areálu Masarykova okruhu za sedadlovou tribunou T2 - vstupní kartra platí současně jako parkovací karta.
Přístup do klimatizovaného VIP salonku nad boxy (sobota + neděle).
Celodenní občerstvení ve VIP salonku (sobota + neděle).
Přístup na všechny sedadlové a přírodní tribuny a do paddocku (sobota + neděle).
Přístup na terasu nad boxy.
Pit walk - prohlídka boxů (sobota + neděle).

PR


 
 
Fotogalerie:   SBK 2009 a Jakub Smrž míří do Brna, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose