www.car.cz
 

Oba jezdci Buggyry zvolili před vrcholem na Nurburgringu na víkend relaxaci
     19.7.2009 10:48 - tisková zpráva


Oba jezdci Buggyry zvolili před prvním vrcholem sezóny podobný model přípravy: relaxaci

Mistři budou relaxovat!
Závodem na německém Nürburgringu pokračuje příští víkend EP tahačů 2009. Oba jezdci Buggyry zvolili poslední víkend před prvním vrcholem sezóny podobný model přípravy.
David Vršecký stráví dnešní den na vodě při oblíbeném wakeboardingu.

"Vzhledem k tomu, že mám od Nogara problémy s palcem na ruce, nebudu to lámat přes koleno," smál se mistr Evropy. Pakliže vyjde počasí, což je vzhledem předpovědím počasí velmi nepravděpodobné, leč vzhledem k důvěryhodnosti prognóz meteorologů nikoli nemožné, bude David bojovat s vodním živlem i zítra.

V opačném případě bude o víkendu relaxovat ve společnosti přítelkyně Martiny, která dnes slaví svátek. Dojde i na Tour de France. "Nemám nic proti Cancellarovi, ale šéf logistiky Petr Marek je rovněž velmi zdatným cyklistou. Takže se budu dívat a představovat si, jak by jim to v kopcích naložil."

Třetí muž průběžného pořadí Markus Bösiger stráví poslední víkend před závodem na Nürburgringu sledováním cyklistické Tour de France. Objektem jeho zájmu bude především krajan Fabien Cancellara.

"Kopce sice zrovna nemusí, na druhé straně dokázal vyhrát závod Kolem Švýcarska, ve kterém jsou těžké horské etapy," vysvětluje Bösiger, kterého náš telefonát zastihl v evidentně v dobrém rozmaru. "Když se dívám na cyklistiku a jenom si představím jaká je to dřina, dostaví se hned dobrý pocit z toho, jak hezký sport jsem si vybral."

Buggyra



 
 
Fotogalerie:   Barcelona 2009 a opět zlatá Buggyra, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose