www.car.cz
 

IFM v Brands Hatch 2009 : Josef Král opět stříbrný !!
     19.7.2009 22:16 - tisková zpráva


IFM v Brands Hatch: Josef Král zopakoval nejlepší výsledek sezóny a má další stříbro !!

International Formula Master
Brands Hatch 18.-19. července (4. závod)

První závod

Josef Král zopakoval nejlepší výsledek sezóny a skončil na skvělém druhém místě. Po výborném startu ze 4. pozice se mu podařilo předjet dva ze svých soupeřů a dostat se za vedoucího Švýcara Leimera. Jenžel díky nastavení auta byl Pepa v prvních několika kolech pomalejší, a proto si vedoucí jezdec mohl vybudovat čtyřvteřinový náskok, který ale v několika následujících kolech brilantní jízdou Josef Král vybojoval zpět a ukázal, že má na to bojovat o místa nejvyšší.

Bohužel se ale na trati v Brands Hatch velmi obtížně předjíždí a tím pádem nezbývalo Českému jezdci nic jiného, než vyvíjet tlak a čekat, jestli Leimer neudělá alespoň drobnou chybu, které by se dalo využít. Bohužel pro Josefa se tak nestalo a tak nakonec projel cílovou páskou na druhém místě. V celkovém pořadí poskočil o jedno místo výš a nyní mu patří 3. pozice.

Josef Král: „Řekl bych, že dnešní závod konečně ukázal, že máme na to, aby jsme vyhrávali. Být to jakákoliv jiná trať, tak věřím tomu, že bych se přes Fabia (Leimera) dostal. I on sám na tiskové konferenci říkal, že když viděl o kolik jsem rychlejší, tak začínal pochybovat o tom, že by závod mohl vyhrát. Bohužel se tady na Brands nedá předjíždět a vlastně dnešní závod rozhodl start, který se mi vyloženě povedl.

Už dnes se těším na zítřejší závod, protože raději jezdím ze zadnějších pozic a snažím se probojovat dopředu a v podstatě mi je i jedno jestli bude zítra sucho nebo mokro, oboje nám v Brands sedí dobře.“


www.josefkral.cz 

PR 


 
 
Fotogalerie:   IFM 2009 v Brands Hatch a český tým ISR, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose