www.car.cz
 

Bösiger s Buggyrou má konečně své první letošní vítězství v měřeném tréninku
     24.7.2009 23:15 - tisková zpráva


Bösiger se dočkal

Až svůj jedenáctý letošní pokus proměnil Markus Bösiger ve své první vítězství v měřeném tréninku. David Vršecký zajel na Nürburgringu čtvrtý nejrychlejší čas.
Švýcarský mistr Evropy z roku 2007 musel o své první pole position v této sezóně tvrdě bojovat. Prvních šest kol totiž vévodil okruhu svými časy Antonio Albacete.

"Cítil jsem, že auto funguje stoprocentně a mám rezervy. Proto jsem se rozhodl pro útok v okamžiku, kdy to snad nikdo nečekal," řekl po dojezdu do cíle šťastný Bösiger.

Na jeho útok již nedokázal odpovědět žádný z jezdců, Markus tak stejně jako v předchozích dvou letech odstartuje zítra do závodu z první pozice.

Méně spokojený mohl být se svým výkonem David Vršecký. Úřadující mistr Evropy jezdil dlouho na druhém místě, poté se před něj dostali Hahn a poté i Bösiger. "Mám za sebou i lepší měřené tréninky, vloni jsem také startoval z druhé řady a nakonec skončil druhý. Rád si zítra double zopakuji," komentoval svůj výkon Vršecký.

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Barcelona 2009 a opět zlatá Buggyra, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose