www.car.cz
 

Společnost Automotodrom Brno se distancuje od aktivit Motor Fest Brno
     25.7.2009 12:55 - tisková zpráva


věnujte prosím pozornost následujícímu tiskovému sdělení, jehož účelem je vysvětlit případné nejasnosti ve věci konání dvou na sobě nezávislých akcí v rámci týdne, předcházejícího Moto GP.

Informace o akci, pořádané společností Automotodrom Brno dne 13.8. nezávisle na společnosti Trade Marks EU, Vám přineseme v tématické tiskové zprávě.

Níže a v příloze naleznete prohlášení akciové společnosti Automotodrom Brno:

Oficiální prohlášení akciové společnosti Automotodrom Brno k akci Motor Fest Brno konané 14.8. – 16.8.2009 v Brně na náměstí Svobody

Akciová společnost Automotodrom Brno se distancuje od veškerých aktivit Motor Fest Brno. Informace o spoluúčasti společnosti Automotodrom Brno a.s. na akci Motor Fest Brno neodpovídají skutečnosti a nejsou relevantní. Akce pořádaná společností Trade Marks EU, s.r.o. nemá souhlas Automotodromu Brno a.s. k užívání jména a loga společnosti k propagačním účelům. Tato akce není spjata s oficiálním programem MotoGP.

Akciová společnost Automotodrom Brno na akci nijak neparticipuje ani se jí nehodlá zúčastnit. Akciová společnost odmítá jakékoliv závazky vyplývající z této akce.




David Čížek

PR & Media Manager

AUTOMOTODROM BRNO, a.s.

P.O.Box 1, 641 00 Brno - CZ


 
 
Fotogalerie:   CRASH Svitok Tomáš SVK tř.AA SuperSport Most 2009 foto Luboš Novosád

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose