www.car.cz
 

Na Tomáše Mičánka čeká VW Polo Cup na německém Oscherslebenu
     31.7.2009 18:37 - tisková zpráva


Po více než měsíční přestávce čekají tuto sobotu a neděli na brněnského automobilového závodníka Tomáše Mičánka v seriálu VW Polo Cup dva závody na německém okruhu v Oscherslebenu.

Po dosavadních čtyřech podnicích je Tomáš Mičánek na 12. místě se ziskem 48 bodů. O lepší výsledek jej připravila v posledním závodě koncem června na Norisringu havárie, kterou zavinil švédský jezdec Simon Reinberth. Ten při riskantním předjíždění trefil hned ve druhém kole boční dveře Mičánkova vozu, který skončil nepojízdný mimo trať.

"Mrzí mě, že jsem vyšel na Norisringu bez bodového zisku. Nyní se ale naskýtá možnost tento výpadek napravit. Na okruhu v Oscherslebenu se mi dařilo už při testech před sezonou. Trať mi vyhovuje a rád bych skončil v první desítce výsledkové listiny," řekl Tomáš Mičánek.

Před rokem v premiéře ve VW Polo Cupu skončil Mičánek v Oscherslebenu v prvním závodě na osmnáctém místě a ve druhém dojel čtrnáctý. "Nyní už bych měl zúročit své zkušenosti. I když v automobilových závodech není dopředu nic jisté," dodal Tomáš Mičánek.


JiPo


 
 
Fotogalerie:   Při víkendových závodech WSBK 2009 se i padalo. - foto Jirka Navrkal

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose