www.car.cz
 

MORGAN CHALLENGE v Silverstonu 2009: Michal Pavlík tentokrát s novinkou
     14.8.2009 17:27 - tisková zpráva


MORGAN CHALLENGE 2009: Michal Pavlík tentokrát v britském Silverstonu

Minulou sobotu se brněnský jezdec Michal Pavlík zúčastnil na okruhu v britském Silverstonu svého premiérového závodu v seriálu Morgan Challenge. Tento se konal na nejkratší verzi tohoto okruhu za slunečného a až “neanglicky“ teplého počasí v rámci závodního víkendu pořádaného k 60. výročí BDC (Bentley Drivers Club).

„Jel jsem s krásným vozem Morgan 4/4 „Pearl“ s datem narození 1964 a se zajímavou závodní historií, který mi byl za velmi gentlemanských podmínek zapůjčen Richardem Thornem, jehož tým se s velkou pravděpodobností stane mým budoucím závodnickým domovem na britských ostrovech. Samotný seriál Morgan Challenge je o soupeření vozů této značky různého stáří, avšak většinou se jedná o modely se silnějšími motory než byl ten můj s motorem Ford 1,5. Přesto to byl nezapomenutelný zážitek, který si budu moci s velkým potěšením zopakovat 5.9. na okruhu v Cadwell Parku, kde bude mít letošní Morgan Challenge svoji další zastávku.

Tento velmi členitý okruh, který leží cca 250 km SV od Londýna, a znám ho zatím pouze z videa, bude mému vozu nepochybně více vyhovovat než krátká verze Silverstonu čítající především tři dlouhé roviny. To by pak možná i stávající třetí místo ve třídě F mohlo být vylepšeno, ale jenom o něm to přece zdaleka není.....“ říká čtyřicetiletý jezdec, který podle svých slov kouzlu letos stoleté britské značky zcela propadl a do budoucna plánuje kromě pokračující účasti v italských šampionátech také pravidelné starty na britských ostrovech.



Pro případné další příznivce značky Morgan nabízí společnost Pavlík a partner s.r.o. ve spolupráci s největším britským dealerem firmou Richard Thorne Classic Cars k prodeji celou výrobní škálu vozů značky Morgan, která zahrnuje typy 4/4 Sport (Ford 1,6), +4 (Ford 2,0), Roadster (Ford V6 3,0) a Aero 8 (BMW V8 4,8) a to v cenách nižších oproti prodejcům v okolních zemích.

Jedná se samozřejmě o vozy zcela nové, skladové, či objednané dle vaší specifikace s plným servisem při jejich dovozu a přihlášení. Pro veškeré další informace nás kontaktujte na e-mailové adrese pavlikapartner@seznam.cz , případně na tel. +420 608 827 759.

PR


 
 
Fotogalerie:   Michal Pavlík v Silverstonu v Morgan Challenge 2009, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose