www.car.cz
 

Jiří Janák ve volném tréninku ve Valencii pátý
     21.8.2009 22:51 - tisková zpráva


Porsche Supercup Valencia, 21. 8. 2009

Jiří Janák ve volném tréninku pátý Až 60 stupňů v autě , 46 na trati a od hlavy po patu promočení jezdci...To byl dnešní volný trénink ve Valencii. Třináct vozů vyjelo na městský okruh s deseti minutovým zpožděním, předepsaných 45 minut si však poctivě odkroužilo.

Janák předvedl velice pěkný a vyrovnaný výkon. Zpočátku byl 6., tuto pozici však krátce po druhé zastávce v boxech vylepšil. „Dnes jsme si to teda pořádně oddřeli. V autě bylo přes 60 stupňů a čas v takovém vedru ubíhal strašně pomalu. Zezačátku jsem dostal hodně špatné pneumatiky, a tak jsem nezajel dobrý čas.

Na druhé sadě už to bylo mnohem lepší, posunul jsem se hned na 4. místo. Trať byla dnes poměrně pomalá, jelo se asi o sekundu pomaleji než loni. Teď musíme pořádně rozebrat veškerá data, najít chyby a perfektně se připravit na zítřek, kdy se teprv rozhodne ,“ řekl Jiří Janák.

Do kvalifikace nastoupí jezdci zítra v 12.25 a podle předpovědi meteorologů to bude opět za asistence horkého počasí. PR


 
 
Fotogalerie:   Jiří Janák s Porsche v Zandvoortu 2009, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose