www.car.cz
 

Horká tréninková jízda Jirky Janáka ve Valencii za 5. místem
     22.8.2009 23:48 - tisková zpráva


Porsche Supercup
Valencia, 22. 8. 2009

Horká jízda za 5. místem
Dnes měli jezdi Porsche Supercupu na programu kvalifikační jízdy pro zítřejší závod. V maximálním vedru, jen 25 minut po dvanácté, se řev motorů jejich vozů přenesl na fanouškami obsypanou trať.

Jiří Janák se hned od začátku zařadil do první pětky a v ní s občasnými „výlety“ na 6. místo i setrval. Ještě dvě minuty před koncem měřeného tréninku však bylo na zdi, kterou okupoval tým Konrad Motorsport opravdu radostně, protože vše vypadalo, že první řada na startovním roštu bude patřit právě vozům v barvách tohoto týmu – Blekemoleen figuroval na 1. místě a Janák hned za ním. V posledních minutách však Jeroen spadnul na druhé a Jiří Janák na 5. místo.

Škoda, že to nezůstalo na tom druhém místě, to by bylo do závodu super. Ale myslím, že 5. místo taky není špatné, zítra budu startovat z pravé strany, což je tady mnohem výhodnější.

Takže se hlavně musím pořádně připravit na zítřejší polední výheň a pak už jen předvést ten nejlepší výkon,“ zkonstatoval Jiří Janák po kvalifikaci.

PR


 
 
Fotogalerie:   Ořechovský vrch "Euro Cup 2009" objektivem Martina Folty

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose