www.car.cz
 

Barumka přinesla hustopečskému Martinovi Radovi s Alfou Romeo 147 bronz v N3
     27.8.2009 15:02 - tisková zpráva


USPĚŠNÉ VYSTOUPENÍ AGROTEC RACING TEAMU NA BARUM RALLY 2009

Barum rally Zlín znamenala pro Martina Radu a Romana Petra vrchol letošní sezóny Mediasport MMČR v rally, kterého se posádka s červenou Alfou Romeo 147 pravidelně účastní. Pečlivá příprava a celková repase vozidla se vyplatily a posádka zdárně dorazila do cíle této náročné soutěže na podiovém třetím místě ve skupině N3 a 42. v absolutním pořadí.

Letošní ročník se vyznačoval hvězdným obsazením na špici startovního pole, ale také nejsilnější účastí posádek ve třídě N3, kde z 11-ti přihlášených nakonec bylo převzato a odstartovalo do soutěže 9 posádek. Od počátku se na špici naší třídy usadili Egon Smékal a Petr Křížek s rychlými vozy Honda Civic Type R.

Nám se dařilo s naší Alfou zajíždět stabilně třetí časy s dostatečným náskokem na 4- tého v pořadí. Dařilo se nám absolvovat jednotlivé RZ bez vážnějších jezdeckých chyb, auto také vydrželo všechny nástrahy těžkých RZ na Barum rally a podařilo se zdárně dokončit obě etapy s výborným výsledkem v cíli. Velkou zásluhu na tomto výsledku má také team servisních mechaniků, ve složení Luboš Horáček, Broňa Dofek, Lukáš Křivinka a Ruda Kadlec, kteří vůz perfektně připravili a v průběhu náročné soutěže udržovali ve výborné kondici,“ říká spokojeně Martin Rada.

„Po Barum rally jsme sice ztratili vedoucí pozici ve skupině N3 v celkovém hodnocení šampionátu a momentálně figurujeme na 2. místě se ztrátou 6-ti bodů na první pořadí, ale máme před sebou ještě dva závody, V Příbrami a v Mladé Boleslavi, a věříme, že ještě není náš boj o titul ve třídě N3 předem ztracený,“dodává Rada.

Účast na letošní Barum rally Zlín byla pro posádku Martin Rada Roman Petr letošní druhou účastí na soutěži, která je součástí seriálu IRC. Potěšující je, že jak na Rallye Monte Carlo, tak na výborně obsazené Barum rally dosáhli umístění na stupních vítězů.

Alfa Romeo 147 z jihu Moravy byla v nabitém startovním poli (tradičně) jediná. Posádku i příznivce týmu jistě velmi potěšilo, že na startovní rampě byla označena za nejkrásnější auto celého startovního pole.

 
Tisková informace AGROTEC RACING TEAMU
V Hustopečích 25. srpna 2009

 
 
Fotogalerie:   Barum Rally Zlín 2009 - foto Václav Dufek

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose