www.car.cz
 

Jan Kopecký a celkem tři vozy Fabie S 2000 na závod IRC do Španělska
     7.9.2009 13:44 - tisková zpráva


NA RALLY PRINCIPE DE ASTURIAS SE PŘEDSTAVÍ TŘI FABIE SUPER 2000

V pořadí devátý závod šampionátu Intercontinental rally chalenge (IRC) rally Principe de Asturias poblíž španělského města Ovieda přivítá 10. září na svém startu tři speciály Škoda Fabia Super 2000.

S tovární Fabií se představí Jan Kopecký se spolujezdcem Petrem Starým, kteří na posledním závodu IRC ve Zlíně získali pro tým Škoda Motorsport triumfální vítězství. Vedle nich pojedou španělskou rally ještě dvě posádky s privátními vozy, mladý Francouz Julien Maurin a především domácí naděje Alberto Hevia, který při svém premiérovém startu se Škodou Fabia Super 2000 zvítězil koncem srpna na Rally de Ferrol, jež je součástí španělského mistrovství.

Start Jana Kopeckého se uskuteční díky vynikající spolupráci a špičkové podpoře španělského importéra vozů Škoda, který je rovněž zapojen do Škoda rally programu sponzorujícího tým Alberta Hevii .

„Jsme opravdu rádi, že náš projekt Fabia Super 2000 pokračuje aktivním zapojením importérů Škoda, v tomto případě ve Španělsku. Byl to jeden z našich cílů, neboť jsme přesvědčeni, že naše angažmá v rallyovém sportu je pozitvním přínosem pro značku Škoda po celém světě a právě díky podpoře našich importérů i na jednotlivých národních trzích“, uvedl Martin Lauer, vedoucí podnikové komunikace Škoda Auto.


Karel Pokorný, Podniková komunikace
Jaroslav Černý, Podniková komunikace

PR


 
 
Fotogalerie:   Barumka 2009 objektivem Mirka Knedly sen. podruhé

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose