www.car.cz
 

Frankie Team v Zolderu zabojoval a má ze soboty stříbro
     12.9.2009 23:15 - tisková zpráva


Frankie Team prolomil smůlu

Frankie Truck Racing Team v Belgickém Zolderu prolomil smůlu, která ho provázela na domácím okruhu v Mostě. Do prvního závodu nastoupil Markus Altenstrasser z deváté pozice a Frankie Vojtíšek z desáté. Po startu se Frankie probojoval na místo osmé a Markus na místo deváté. Před koncem závodu se dostali Frankie na sedmou a Markus osmou příčku.

Do druhého závodu Frankie i Markus startovali z první řady. Start lépe vyšel Markusovi, který se hned dostal na vedoucí příčku před Frankieho. Frankie měl hned od startu problém z výkonem motoru. Frankieho problém motoru trval celý závod, a tak se postupně propadl na devátou příčku. Mnohem lépe se dařilo Markusovi, který měl od startu náskok a ten si držel do čtvrtého kola, kdy ho dokázal pokořit pouze Vršecký.

Markus tak dokončil druhý sobotní závod na překrásném druhém místě. V teamovém hodnocení jsme získali dvakrát třetí místo.

 
Stav EP tahačů po sobotě
1. Albacete (Španělsko/MAN) 368, 2. Vršecký (Česko/Buggyra) 354, 3. Bösiger (Švýcarsko/Buggyra) 264

Pohár konstruktérů
1. Buggyra (Bösiger-Vršecký) 703, 2. MAN/Hahn (Hahn/Szóbi) 455, 3. Renault (Altenstrasser/Vojtíšek) 368, 4. MAN/Bernau (Levett/Lacheze) 150

PR


 
 
Fotogalerie:   Truckerský Most 2009 objektivem Jana Piechaczka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose