www.car.cz
 

Miroslav Zapletal na Baja Slovakia potvrdil zisk druhého titulu
     15.9.2009 10:09 - tisková zpráva


Po Baja Slovakia je Miroslav Zapletal majitelem druhého titulu v letošní sezóně. Král Miroslav po víkendu opět na trůně Víkendová Baja Slovakia přinesla Miroslavu Zapletalovi s Tomášem Ouředníčkem první místo v českém šampionátu.

Tato dvojice tímto získala již druhý titul v letošní sezóně. Rychlý návrat z předčasně ukončené Silk Way Rally se Miroslavu Zapletalovi vyplatil. O tomto víkendu potvrdil svou jezdeckou formu na Baja Slovakia. I když tentokrát musel závodit se svým náhradním vozem Mitsubishi Pajero se slabším motorem, dokázal se udržet na předních pozicích.

Na startu se objevilo 21 vozů, včetně maďarských konkurenčních posádek jako jsou Szalay Balász, Erik Korda a další. Sobotní 3. místo přineslo naší posádce 12 bodů, které stačili na to, aby se Mirek s Tomášem stali mistry ČR a obhájili tak již druhý titul letošní sezóny.

Trať v okolí borského Mikuláše byla velmi zajímavá. Jezdci se ve 12-ti RZ setkali také s pískem a prachem. Nouze nebyla ani o technické závady, kvůli kterým muselo odstoupit hned několik posádek. V nedělní desáté RZ byl nucen z důvodu špatného diferenciálu odstoupit i Mirek.

Jelikož v té chvíli měl již titul v kapse, mohl se s klidným svědomím vydat domů, kde se bude se svým týmem připravovat na další závod, kterým je BAJA POLAND. Vítězem tohoto závodu se stal dakarský jezdec Szalay Balász. „Byl to moc zajímavý závod s velkou konkurencí. 12 bodů nám pomohlo k získání titulu, jsme spokojení.“, dodává k Baja Slovakia Tomáš Úředníček.

Tým OFFROADSPORT.cz: Mitsubishi Pajero Motor: 3,2 DI-D Pilot: Miroslav Zapletal Navigátor: Tomáš Ouředníček

 Informace o závodě: 7. O.R.C. BAJA SLOVAKIA (International Cross Country Rally Challenge) 11. - 13. září 2009 Rally Cross areál Borský Mikuláš (Senica)

Pátek 11. září SSS - 7 km Sobota 12. září 1. etapa - 6 sekcí - 240 km Nedělě 13. září 2. etapa - 6 sekcí - 240 km

Děkujeme všem našim partnerům. Díky Vám jsme připraveni vyhrávat! PR


 
 
Fotogalerie:   Hedbábná stezka 2009 v cíli, foto týmu CDT Radek Šolc a M. Janáček

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose