www.car.cz
 

Robert Achs a jeho Subaru se o víkendu představí v Příbrami
     18.9.2009 00:17 - tisková zpráva


Červenomodrá Impreza se představí na Příbrami

Po úspěšném absolvování zlínské soutěže se posádka Robert Achs a Filip Langer chystá na předposlední soutěž Mezinárodního Mistrovství České Republiky v rally, tentokrát do okolí středočeské Příbrami.

V loňském roce se Robertovi s Filipem Příbram povedla nad očekávání dobře, letos by kluci rádi loňskou třináctou pozici obhájili. „Některé zkoušky jsou nové, jiné částečně pouze předělané, jiné docela chybí. Velká škoda je zaječovské zkoušky, tato RZta byla divácky atraktivní, skok na Kvani byl pro posádky náročný, ale na druhou stranu srdeční záležitostí,“ řekl Robert.

Konkurence bude oproti jiným rokům veliká, do Příbrami se chystá kompletní česká špička, dosáhonut naplánovaného výsledku nebude věc jednoduchá. „Zkoušky, které pořadatelský tým připravil na Sedlčansku, budou pro všechny novou výzvou, otočení vystrkovské Rzty okolo přehrady Orlík bude také zajímavou a radikální změnou, “ připustil Robert. „Podruhé se v Příbrami představíme s vozem Subaru Impreza STi v nabité třídě N4, rádi bychom se divákům předvedli v co nejlepším světle.“

„Díky našim sponzorům, firmě Bögl & Krýsl, Unicreditbank, Unileasing, VSL a Top GEO můžeme představit jedno z mála vozů jiné značky než je Mitsubishi. Těšíme se, že na nadcházející soutěž MMČR Sevenoaks rally Příbram 2009 přijde mnoho rallyových fanoušků,“ dodal spolujezdec Filip Langer.



Zd. Trinerová

PR


 
 
Fotogalerie:   Admiral ralllye Vyškov 2009 , foto pořadatelů

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose