www.car.cz
 

Čtyřnásobný vítěz Václav Pech se těší na domácí Příbram
     18.9.2009 00:22 - tisková zpráva


Václav Pech jun. před Rallye Příbram

Tisková informace Václava Pecha jun., Plzeň, 17.9.2009

 

 

O nadcházejícím víkendu se uskuteční XXXI. Rallye Příbram, předposlední soutěž Mezinárodního mistrovství České republiky v rallye. Posádka EuroOil teamu Václav Pech jun. se spolujezdcem Petrem Uhlem je do výsledkové listiny příbramské rallye zapsána zlatým písmem, neboť se jim již celkem čtyřikrát podařilo soutěž vyhrát, z toho třikrát za sebou v posledních třech ročnících.

 

„Do Příbrami se každý rok moc těšíme. Máme to sem z Plzně kousek, je to naše skoro domácí soutěž a v poslední době se nám tady dařilo,“ říká k soutěži Václav Pech jun.

 

Soutěžní Mitsubishi Lancer EVO IX posádky Pech – Uhel dostalo na předchozí Barum Rallye pořádně zabrat a mechanici na vozidle usilovně pracovali, aby jej na soutěž připravili do stoprocentního stavu. „Před samotným startem ještě absolvujeme poslední krátký test, kde si ověřím, jestli všechno funguje jak má. Na autě se po Barumce hodně pracovalo a velkou část dílů jsme totiž museli vyměnit,“ komentuje přípravu auta Václav Pech jun. a dodává: „Na ,,příbramskou atmosféru“ jsme si zvykali s Petrem již toto úterý, při autogramiádě na čerpací stanici EuroOil v DUBENCI,  kde jsme s čerpadlářkami a mnohými zaměstnanci Čepra udělali vedle našeho závoďáku slušnou šou pro výherce tankovací soutěže EuroOilu.“

 

První etapa Rallye Příbram odstartuje ze startovní rampy u příbramského domu kultury v pátek 18. září v 17:00 a druhé průjezdy rychlostními zkouškami již budou za tmy. Diváci i jezdci tak opět okusí atmosféru noční soutěže.

 

V sobotu ráno odstartují soutěžící do druhé - sedlčanské etapy, kde kromě nových úseků absolvují i tři průjezdy velmi náročnou rychlostní zkouškou Vystrkov. První soutěžní posádku přivítáme na cílové rampě v sobotu krátce po šesté hodině večer. 

 

 

www.VaclavPech.cz

PR


 
 
Fotogalerie:   Barum Rally 2009, foto Pavel Douša

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose