www.car.cz
 

Pech s Uhlem se zlatem v Příbrami pochopitelně velmi spokojeni !!
     21.9.2009 14:14 - tisková zpráva


Důležité vítězství Pecha s Uhlem v Příbrami

 

S uplynulou XXXI. Rallye Příbram může být posádka modrožlutého Mitsubishi Lancer EuroOil teamu nadmíru spokojena. Podařilo se jí totiž středočeskou soutěž absolutně vyhrát a vytvořit tak nepřerušenou řadu čtyř vítězství, ke kterým je nutno připočíst ještě jedno z roku 2002.

 

Václav Pech jun. s Petrem Uhlem tak vyrovnali historický rekord v počtu pěti vítězství na Rallye Příbram, který dosud držel Václav Blahna s Pavlem Schovánkem z 80 let.

 

„Pořadatel tento rok připravil novou trať rallye, a proto jsme nemohli úplně využít zkušeností z předchozích let. Do soutěže jsme ale šli naplno s cílem poprat se o vítězství s vozy Super 2000, kterých je v domácím šampionátu stále více. V závěru první etapy jsme se dostali na druhé místo se ztrátou sedm a půl sekundy,“ komentuje Václav Pech jun. průběh první etapy Rallye Příbram.

 

V sobotu ráno byly ještě některé části rychlostních zkoušek na Sedlčansku pokryté ranní mlhou, ale velmi brzo se nad tratí druhé etapy Rallye Příbram rozprostřel krásný slunečný den. Hned od rána začala posádka Pech – Uhel velmi zostra a po desáté rychlostní zkoušce se mitsubishi EuroOil teamu objevilo na čele výsledkové listiny. „Stejně jako na předchozí Barum rallye jsme jeli úplně naplno. Na každou sekci rychlostních zkoušek  jsme dávali nové pneumatiky a postupně získávali další vteřinky v náš prospěch. Pečlivě připravené auto fungovalo během celé soutěže skvěle, za což patří dík hlavně našim mechanikům, kteří v cíli patřičně vyzdobili své pracoviště (viz. foto) S výsledkem v cíli jsme maximálně spokojení a jsem šťastný, že se nám v Příbrami podařilo počtvrté v řadě za sebou vyhrát,“ raduje se Václav Pech jun., čerstvý vítěz Rallye Příbram.

 

Boj o titul mistra České republiky v rallye se díky úspěchu posádky EuroOil teamu v Příbrami ještě hodně zdramatizoval a rozhodovat se bude až v poslední soutěži, kterou bude říjnová Bohemia Rallye.

 

www.VaclavPech.cz

 

Konečné výsledky SEVENOAKS Rally Příbram 2009

 

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Pech-Uhel

Tarabus-Trunkát

Peták-Benešová

Štajf-Dolečková

Běhálek-Černohorský

Arazim-Gál

Jelínek-Kotěna

Mifka-Plachý

Tlusťák-Škaloud

Dohnal-Latif

 

Tisková informace Václava Pecha jun., Plzeň, 21.9.2009

 


 
 
Fotogalerie:   Rally Příbram 2009 - foto Radek Rochelt

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose